Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reordonare icoane home page

khrystyan

Postări Recomandate

Salut la toti!Postez cu o problema, care ma sacaie de cand am instalat windows 7.Windows 7 e cel mai bun pana acum, si il folosesc de 1 an, si NU AM AVUT NICIO PROBLEMA... Pur si simplu nu i vad niciun defect.Am avut XP, ok...Am avut jegul de Vista.Acum am W7, 32 biti, care e superb.Problema este ca la fiecare refresh(F5), imi reordoneaza icoanele de pe home page. :sparge: Deci daca nu as tine atat de mult la PC, bucati l-as face, si i-as da foc. Inebunesti cand iti ordoneaza 23 icoane si nu mai gasesti ordinea, care la mine este pus (A-Z).Se poate dezactiva tampenia asta? NU MAI VREAU SA SE ATINGA DE HOME PAGE !!! La XP puteai sa faci asta de la click dreapta -> arange icons -> si acolo era ceva cu sort icons..., pe cand la W7 nu are asa ceva.Astept un raspuns.Sarbatori fericite la toti, si Craciun fericit!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• khrystyan

4

• adicontakt

2

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma SUPER, EXTRA, MEGA dispera !!! :sparge: :sparge: Chiar nu stie nimeni?Am observat ca e random... Odata pot da 34775 refresh-uri si alta data doar unul, ca sa imi reseteze home screen-ul.E ciudat rau... :jytuiyu

Link spre comentariu

Sunt ambele dezactivate acum.Deep Freeze? Mmmm... Am AVG cumparat cu licenta. Si doar mi-o reinnoiesc. Merge perfect, face scanari full la 5 ore. Si verifica pentru reactualizari la 3 ore. I-am dat de nenumarate ori FULL SCAN, si nu gaseste nici macar "warnings"Niciodata nu am avut asa o problema. Si asta cu resetatul home page-ului e chiar din prima zi in care am instalat windowsul. Si la activ am 3 W7 instalate, la care face tot asa. Ma gandeam sa nu fie de la ceva drivere... Dar de la ce??? :nas: PS: Nu mai face nimic de 3-4 ore. MORT !!! :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări