khrystyan Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Salut la toti!Postez cu o problema, care ma sacaie de cand am instalat windows 7.Windows 7 e cel mai bun pana acum, si il folosesc de 1 an, si NU AM AVUT NICIO PROBLEMA... Pur si simplu nu i vad niciun defect.Am avut XP, ok...Am avut jegul de Vista.Acum am W7, 32 biti, care e superb.Problema este ca la fiecare refresh(F5), imi reordoneaza icoanele de pe home page. Deci daca nu as tine atat de mult la PC, bucati l-as face, si i-as da foc. Inebunesti cand iti ordoneaza 23 icoane si nu mai gasesti ordinea, care la mine este pus (A-Z).Se poate dezactiva tampenia asta? NU MAI VREAU SA SE ATINGA DE HOME PAGE !!! La XP puteai sa faci asta de la click dreapta -> arange icons -> si acolo era ceva cu sort icons..., pe cand la W7 nu are asa ceva.Astept un raspuns.Sarbatori fericite la toti, si Craciun fericit! Link spre comentariu
khrystyan Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Ma SUPER, EXTRA, MEGA dispera !!! Chiar nu stie nimeni?Am observat ca e random... Odata pot da 34775 refresh-uri si alta data doar unul, ca sa imi reseteze home screen-ul.E ciudat rau... Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 joca-te pe acolo Link spre comentariu
khrystyan Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 E dezactivat.Intotdeauna a fost asa... Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Deep Freeze...garantat nu se mai modifica nimic... Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 si align icons to the grid cum e?dezactiveaza si aia Link spre comentariu
khrystyan Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Sunt ambele dezactivate acum.Deep Freeze? Mmmm... Am AVG cumparat cu licenta. Si doar mi-o reinnoiesc. Merge perfect, face scanari full la 5 ore. Si verifica pentru reactualizari la 3 ore. I-am dat de nenumarate ori FULL SCAN, si nu gaseste nici macar "warnings"Niciodata nu am avut asa o problema. Si asta cu resetatul home page-ului e chiar din prima zi in care am instalat windowsul. Si la activ am 3 W7 instalate, la care face tot asa. Ma gandeam sa nu fie de la ceva drivere... Dar de la ce??? PS: Nu mai face nimic de 3-4 ore. MORT !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum