virgil_19 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Va salut. Am primit un ampl.FM la UHF tip= Vivanco-43076/VZV15NJ cu 2 iesiri de 15dB la care primul trnzistor SMD este ,,dus". Pe el este notat WMP8. Cu ce se poate inlocui ? Am cautat si pe Net si la magaz. si nu este de gasit. Alimentarea se face la 15-18V. Cu multumiri , Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Va salut. Sa nu existe echivalent la acest tranzistor ??? Nu am primit nici o indicatie. Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Ati uitat sa faceti si precizari, prima ar fi ce capsula are. O imagine ar fi edificatoare. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Am specificat Tz. este SMD ( 4 pini- 2 din ei sunt uniti prin cablaj . =posibil Colector ) Am loc sa montez si alt tip de tranz. Cu stima , Virgil.Ma gandesc sa incerc cu un BFR91 .Tot NPN , 1Gh 12-15V. Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Va salut. Dupa ,,lupte seculare" am reusit sa gasesc echivalentul tranz. SMD . Se poate inlocui cu : BFG92A sau BFG67 ori BFG93A fata modificari. Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum