Vizitator andreiservice Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Salut, am un Iphone 3gs ce nu merge la el e: camera,wirelessul si sunetul..a fost plouat un pic pe el,a fost uscat cu o statie cu aer cald,el merge afiseaza e totul ok inafara de astea,ma puteti ajuta cumva?se poate cu o rescriere de soft?sau aveti alta solutie eu stiu o placa de baza??multumesc. Link spre comentariu
Vizitator v1ct00rd Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Eu mi-am spart displayul la iPhone-ul meu.Cat costa unul nou? Link spre comentariu
strombi Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Eu mi-am spart displayul la iPhone-ul meu.Cat costa unul nou?Il gasesti pe okazii.ro si la 60 de lei depinde de vanzator Link spre comentariu
Vizitator mirceastefan Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 eu cand m-au aruncat in piscina cu ifonu 3gs fiindca nu poti sa-l desfaci, l-am bagat intr-un borcan cu orez si dupa 2 zile i-am dat power, nu a avut nici o problema vreo 4 luni, dupa aia l-am vandut. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Acuma poti sa incerci si tu cu orez sa il pui , dar nu cred ca o sa faca mare treaba . Ai putea totusi sa il duci la un service gsm mai dotat , este nevoie de microscop la reparatie .Ecrane de iphone cu 60 ron gasesti , dar nu cred ca sunt originale , si o sa te tina de cat platesti . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum