andrey Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 STIMA TUTUROR!!! Vreau o lamurire in legatura cu un hdd reconditionat ,care dupa o formatare si incarcare cu un program; sectiunea primara sa schimbat in culoare rosie [cerind uprad]!!! Eu dindui am pierut 50% din el.; adica partea primara a disparut complet [ca valoare39 gb]!!! a ramas doar partea secundara !!! Astept explicatii de profesionisti !!! Nu am mai intilnit asa ceva !!! VA MULTUMESC !!! Am folosit CX !!! Se mai poate recupera partea primara si in ce modalitate !!! Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 La cat de aiurea ai expus problema nu se intelege nimica... Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Cred ca hardul tau e pe moarte ....Datele se pot recupera dar e destul de greu. Link spre comentariu
Vizitator anticupidon Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Nu prea am inteles mare lucru,inceerc sa lamuresc situatia.Ai un hdd care a fost reconditionat ?Cu ce soft a fost reconditionat? MHDD?Daca da, MHDD doar cosmetizeaza aparent hdd,merge un timp dar...tot isi da duhu cand te astepti mai putin.Daca doar a fost reformatat,nu inseamana ca a fost reconditionat,chiar deloc.Problema exista in continuare.Partea cu ''a disparut 50% din hdd"' -poate ca acea parte nu are format,sau are un tip de partitie ce Windows nu vede...Solutie-bootezi calculatorul cu Parted Magic,deschizi Gparted iti vede hdd complet...de acolo iti vezi problema,ce a patit partea disparuta.Daca tot esti in Parted Magic,deschide Disk Health ,observa ce iti pune in taburile de atribute SMART si log-ul de erori.Daca vrei sa recuperezi partea disparuta,folosesti TestDisk inclus in Parted MagicAviz,e un soft f bun dar foloseste doar linii de comanda.Sau foloseste Active Partition Recovery de pe Hiren Boot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum