Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hdd RECONDITIONAT !!!

andrey

Postări Recomandate

STIMA :aplauze TUTUROR!!! Vreau o lamurire in legatura cu un hdd reconditionat ,care dupa o formatare si incarcare cu un program; sectiunea primara sa schimbat in culoare rosie [cerind uprad]!!! Eu dindui :jytuiyu am pierut 50% din el.; adica partea primara a disparut complet [ca valoare39 gb]!!! a ramas doar partea secundara !!! Astept :jytuiyu explicatii de profesionisti !!! Nu am mai intilnit asa ceva !!! VA MULTUMESC !!! Am folosit CX !!! Se mai poate recupera partea primara :jytuiyu si in ce modalitate !!!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LostCell

1

• riderinblack

1

• andrey

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator anticupidon

Nu prea am inteles mare lucru,inceerc sa lamuresc situatia.Ai un hdd care a fost reconditionat ?Cu ce soft a fost reconditionat? MHDD?Daca da, MHDD doar cosmetizeaza aparent hdd,merge un timp dar...tot isi da duhu cand te astepti mai putin.Daca doar a fost reformatat,nu inseamana ca a fost reconditionat,chiar deloc.Problema exista in continuare.Partea cu ''a disparut 50% din hdd"' -poate ca acea parte nu are format,sau are un tip de partitie ce Windows nu vede...Solutie-bootezi calculatorul cu Parted Magic,deschizi Gparted iti vede hdd complet...de acolo iti vezi problema,ce a patit partea disparuta.Daca tot esti in Parted Magic,deschide Disk Health ,observa ce iti pune in taburile de atribute SMART si log-ul de erori.Daca vrei sa recuperezi partea disparuta,folosesti TestDisk inclus in Parted MagicAviz,e un soft f bun dar foloseste doar linii de comanda.Sau foloseste Active Partition Recovery de pe Hiren Boot.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări