th3-razor Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Acum ceva timp mi-am construit un amplificator cu un kit cu TDA7294(mono).L-am alimentat cu vreo 25v dupa redresare...Puterea sa nu m-a dat pe spate auzindu-se cat amplificatorul vechi electromures 2x15w cu 2n3055.Detalii despre kit - Protejat la scurtcircuit accidental la iesire si supratemperatura;- Este prevazut cu intrre MUTE/STAND-BY;- Se alimenteaza cu sursa de tensiune dubla, simetrica in gama ?±10V÷ ?±35V;- Puterea la iesire pentru tensiuni de alimentare in functie de sarcina (vezi prospectul) 100W muzical;- Amplificarea in tensiune aproximativ 30 dB;- Impedanta de intrare mai mare de 20KΩ;Nu am dat link catre kit deoarece nu vreau sa-i fac reclama si nici anti-reclama.Intrebarea este urmatoarea.As putea sa folosesc ca preamplificator electromuresul ?Nu dat la maxim evident... doar acolo 0.5-1w.Sau ar mai fi o solutie.. Sa cumpar un set de boxe pc din care sa le scot amplificatorul si sa il folosesc ca preamplificator. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 preamplificator??? eu il folosesc direct in placa de sunet dela pc (o placa yamaha) si merge de rupe cateodata il mai bag printrun (preamplificator) defapt mixer dar nui mare diferenta esti sigur ca e facut bine ? la ce boxe il bagi ? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 As putea sa folosesc ca preamplificator electromuresul ?Da. Dar la AS15201, amplificarea etajului de semnal mic este x1... Singura amplificare a semnalului apare cind se actioneaza potentiometrele de reglaj al tonalitatii de la jumatate spre maxim (pina la x3). Link spre comentariu
th3-razor Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 @stefan eu nu am decat placa de sunet onboard:| Amplificatorul este bine facut zic eu.Kitul este nou,complet,pus pe radiator de 10cm x 10cm cu racire activa cu cooler de 80,filtrarea zic ca este buna.Stiu ca are o punte redresoare dintro sursa atx si filtrarea parca 3800uf 65 v pe condensator si sunt 4 legati.Traful este unu de pickup care scotea 17v dupa redresare am in jur de 26 v .Boxele sunt asa de 60w in 8 ohmi...Nu e vb de boxe ca l-am pus si pe 4 ohmi si cam tot la fel se aude.Deci eu am zis ca scoate in jur de 15-20w..Exact cat amplificatorul electromures.Credca stiu ce voi folosi pe post de preamplificator.Un set de boxe pe usb care scot in jur de 0.5-1w .Sper sa fie suficient. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 voi folosi pe post de preamplificator un set de boxe pe usb care scot in jur de 0.5-1wVei avea zgomot cu galeata... Link spre comentariu
th3-razor Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Si asa daca voi lega amplificatorul electromures ?Adica din pc sa intru in electromures si din iesirea de la el sa intru in celalalt cu TDA.Asa nu voi avea zgomot?Faza e ca le-as lega da imi e sa nu cumva sa le ard pe amandoua.Ca daca dau mai mult volum in electromures sa nu crape celalalt. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Atita timp cit amplificatorul nu ajunge sa distorsioneze nu vor fi nici un fel de probleme. Exista potentiometru de volum de unde sa reglezi nivelul auditiei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum