H Robert Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Vreau sa cumpar un autotransformator de 500W 230V, nu stiu ce curent suport aceste atotranformatoare, stie cineva?Vreau sa fac din el o sursa de tensiune reglabila 0-230V c.c. daca ma puteti ajuta cu o schema, mersi Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 O schema de la ce? Daca cumperi un autotransformator reglabil acesta se alimenteaza din priza printr-un stecher si are o priza pe el la care conectezi consumatorul. Ce curent scoate ar trebui sa scrie pe el. Fi mai clar in ceea ce vrei sa faci . Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Vreau sa cumpar un autotransformator de 500W 230V, nu stiu ce curent suport aceste atotranformatoare, stie cineva?Vreau sa fac din el o sursa de tensiune reglabila 0-230V c.c. daca ma puteti ajuta cu o schema, mersiPutin peste 2 A curent duce O sa ai 0-320Vcc Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 M-ar interesa o schema cu etajul de redresare filtrare si stabilizare a tensiunii in c.c. pe care so folosesc la acest autotrafo, ce componente sa flosesc? Ce parametrii sa aiba componentele? Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Ma poate ajuta cineva? mai trebuie sa dau detalii despre ce as vrea sa fac? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 un autotransformator... Vreau sa fac din el o sursa de tensiune reglabila 0-230V c.c.Vei avea faza retelei in aparatul alimentat!!! Pericol de electrocutare!!! TRANSFORMATORUL are rol de separator. Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Pai autotransfomatorul e reglabil 0-230V~, si vreau sa ii pun etaj de redresare, filtrare, si stabilizare a tensiuni pt a putea functiona si in c.c. si vreau sa fie de la 0-230 c.c. daca eu o sa alimentez cu el el pana pe la 60V c.c.sau tensiuni mai mici nu o sa fie asa periculos, si e cam acelasi lucru ca alimentezi un aparat de la retrea direct cu 230V~ sau in c.c. 230V la amandoua variante exista riscul de electrocutare. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 nu o sa fie asa periculosNu stiu cit ai inteles... DA, este FOARTE PERICULOS!!! :echair: Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 @robert230Tu esti cel care nu intelege Inainte de autotraf trebuie sa pui in traf separator de 220v,altfel atingi circuitul si te curentezi :echair: Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Te curentezi la 220,montajul poate fi el la 12V(sau alta tensiune). Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Acum am inteles , mersi de raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum