Vizitator Costin88 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Pot inlocui un condensator de 10V 1000 microF cu altul de 10V 2200microF? Editat de Madalina: modificare nume subiect Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 de regula merge ..invers nu e recomandat ( adica sa puneti unul cu capacitate mai mica in locul unuia cu capacitate mai mare ) Link spre comentariu
Vizitator Costin88 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 cristi lasa-mi id tau sau uitel pe al meu >> murphyym Link spre comentariu
Vizitator Costin88 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 gata am pus unul de 16V la 1000 microF si merge ms Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 In principiu este ok ( de fapt chiar recomandabil ) ca sa pui un condensator cu o capacitate mai mare in locul unuia defect daca si numai daca este folosit la filtrare, mai sunt situatii in care valoarea conzilor este important sa ramana la fel, depinde la ce doresti sa-l folosesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum