Light_man Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Salutari! Imi poate da cineva dimensiunile de la acea folie de plastic din cartela? Nu mai am cartela original, insa dintr-o fotografie mai buna am reusit, cred, sa recompun codul binar pe folie. Am inteles ca in jur de 42 de mm ar trebui sa aiba, insa mi se pare cam mare dimeniunea. Link spre comentariu
nume_inexistent Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Stie cineva de unde se pot cumpara carcase de plastic in care se potrives folia cu codul de bare?Folia pot multiplica cu o imprimata laser, dar de unde gasesc carcasa in ce sa bag? Link spre comentariu
maresmircea57 Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Si eu as fi interesat de acel suport de plastic unde se introduce folia cu codul de bare! Daca are cineva sau daca stie de unde se poate cumpara! Link spre comentariu
Vizitator Horatiuteo Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Buna dimineata,ma puteti ajuta cu un raspuns si anume nu mai imi functioneaza cartela de interfon de tip Tag RFID.Oare nu are voie sa steie linga telefon,televizor...etc Habar nam.Multumesc anticipat de raspuns. Link spre comentariu
Ticu Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 @Horatiuteo: Mie mi s-au intamplat defecte mecanice: "cipul" nu este lipit bine pe carcasa de plastic, se misca la socuri/vibratii si la un moment dat se rupe o conexiune la bobina facuta cu sarma subtire. Link spre comentariu
ady_risc Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Fiind un topic vechi poate mai este cineva interest. Foarte simplu se pot clona acele cartele cu o banda izoliera de preferat neagra, Se taie izoliera exact la dimensiunile barilor de pe cartel originala se pun la aceasi diferenta de spatiu intre bari. Suportul era o carcasa de caseta audio. Link spre comentariu
Vizitator thcuh Theodor Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 inteleg ca lumea bea (apa,suc...) cam mult in perioada asta dar ce parte nu a fost inteleasa din propozitia asta? Inseamna ca am reprodus cartela optica (nu are picatura de material magnetic) si functioneaza excelent. Noroc ! Mi-am pierdut cheile de la locuinta in care stau in gazda si nu as vrea sa ii spun ca le-am pierdut pentru ca nu e prea omenoasa. La cheie am facut copie, ca aveam o cheie de rezerva pe frigider. Ma puteti ajuta va rog din suflet ? Stiu codul de pe cartela. 04185. Daca imi puteti genera si mie un barcode sa ma duc sa il scot ar fi excelent. Va rog frumos sa ma ajutati... Sau macar spune-ti cum si imi bat eu capul daca dumneavoastra nu aveti timp. Link spre comentariu
Vizitator Unu LafeL Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Fiind un topic vechi poate mai este cineva interest. Foarte simplu se pot clona acele cartele cu o banda izoliera de preferat neagra, Se taie izoliera exact la dimensiunile barilor de pe cartel originala se pun la aceasi diferenta de spatiu intre bari. Suportul era o carcasa de caseta audio. Eu am facut cam acelasi lucru doar ca am folosit indigo. la cartela mea am observat ca sunt 3 modele de segmente si 2 modele de spatii goale. Primul segment, cel mai gros si inca doua, unul mediu si unul cel mai subtire. Spatiile goale sunt mari sau mici. De primul segment am avut nevoie doar la inceput.. in rest au fost combinatii intre segmentul mediu si cel subtire, cu spatii mari si mici intre ele. Eu am taiat asa "la ochi" segmentele.. dupa care le-am aplicat pe o banda de scoci intinsa, cu lipiciul in sus si tinuta intinsa de alte doua benzi de scoci la capete. Privind modelul original din cand in cand, am aplicat segmentele cu ce am avut la indemana.. penseta si o scobitoare, sa le indrept inainte sa se lipeasca de scoci. Dupa care am decupat 3 dreptunghiuri dintr-un capac de la un topping de inghetata transparent si am lipit banda de scoci pe care erau lipite segmentele de un dreptunghi.. la dimensiunile cat de cat asemanatoare cu cele din cartela originala Si apoi am taiat cu un catter partea din fata care intra in interfon, sa fie dreapta cat de cat. Restul.. am mai pus in fata si in spate cate un dreptunghi decupat sa fie mai groasa cartela. E cam migalos, si necesita foarte multa rabdare si calm.. dupa ce am facut-o pe prima, am mai facut inca una sa ma asigur ca nu a fost chiar la noroc reusita. Pentru cei care vor sa incerce.. le doresc mult spor, rabdare si calm. Peace! Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Eu am facut cam acelasi lucru doar ca am folosit indigo. la cartela mea am observat ca sunt 3 modele de segmente si 2 modele de spatii goale. Primul segment, cel mai gros si inca doua, unul mediu si unul cel mai subtire. Spatiile goale sunt mari sau mici. De primul segment am avut nevoie doar la inceput.. in rest au fost combinatii intre segmentul mediu si cel subtire, cu spatii mari si mici intre ele. Eu am taiat asa "la ochi" segmentele.. dupa care le-am aplicat pe o banda de scoci intinsa, cu lipiciul in sus si tinuta intinsa de alte doua benzi de scoci la capete. Privind modelul original din cand in cand, am aplicat segmentele cu ce am avut la indemana.. penseta si o scobitoare, sa le indrept inainte sa se lipeasca de scoci. Dupa care am decupat 3 dreptunghiuri dintr-un capac de la un topping de inghetata transparent si am lipit banda de scoci pe care erau lipite segmentele de un dreptunghi.. la dimensiunile cat de cat asemanatoare cu cele din cartela originala Si apoi am taiat cu un catter partea din fata care intra in interfon, sa fie dreapta cat de cat. Restul.. am mai pus in fata si in spate cate un dreptunghi decupat sa fie mai groasa cartela. E cam migalos, si necesita foarte multa rabdare si calm.. dupa ce am facut-o pe prima, am mai facut inca una sa ma asigur ca nu a fost chiar la noroc reusita. Pentru cei care vor sa incerce.. le doresc mult spor, rabdare si calm. Peace! Atita chinuiala si timp pierdut pt a fabrica o chestie temporara si nefiabila.....si asta numai pt a nu da 10 Ron...... Eu cind am avut nevoie am dat comanda telefonic de 10 buc folosind codul (care apropo este un cod propriu Electra si cred ca poate fi decodat) si apoi m-am dus si le-am ridicat personal la ei. Avantajul de a fi din Iasi. A si, apropo, direct de la ei cartelele sint mai ieftine (parca 7 lei acum ceva timp). Link spre comentariu
alextusinean Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 7 ani... Pentru cine mai e interesat, codul de bare este reprezentarea optica a codului cartelei in binar. Pe o parte a fantei cititorului se afla doua transmitatoare de semnal infrarosu, iar pe cealalta se afla doua receptoare pentru primirea semnalelor infrarosii de la transmitatoarele respective. Datorita opacitatii lor, dungile negre au rolul de a bloca receptia semnalelor, astfel încât, prin glisarea cartelei in fantă, interfonul să ajungă la o secvență de numere binare rezultată din recepționarea sau nu al celui de-al doilea semnal infraroșu (0, 1, 0, 1, 1, 0... / NERECEPTIONAT, RECEPTIONAT, NERECEPTIONAT, RECEPTIONAT, RECEPTIONAT, NERECEPTIONAT...). Detalii aici https://www.scribd.com/document/376982256/IP-ELT-04-02-Rev0-Realizare-Cartele-Acces-Instalatori. Eu mi-am modelat si printat o cartela care e integrala si arata si bine :)). Nu mai trebuie sa imi bat capul cu carcase, folii transparente si imprimante cu toner. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum