javer Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Salutare,ma poate ajuta cineva cu informatii despre cum se pot copia cartelele de acces interfon cu cod de bare acelea mai vechi de la electra?am inteles ca este nevoie de un programel cu care sa transformi codul cartelei in cod binar dar apoi cum il printezi sub forma de cod de bare pe hartie? Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Faci o poza si pe urma redesenezi imaginea ca sa nu aiba defectele sau distorsiunile fotografiei. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 am incercat o multime de fonturi pe un site asemnator http://www.terryburton.co.uk/barcodewriter/generator/ (nu era asta) insa nimic nu semnana cu ce aveam pe cartela. pe un forum vecin am gasit o asa zisa metoda de "decriptare" insa algortimul nu se potrivea pentru tot codul. Pana la urma am desfacut cartela si am scanat codul, acum pot multiplica cartela de n ori. Link spre comentariu
raduhoria12 Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Le poti multiplica dar pe ce suport ca si eu am incercat sa le scot la imprimanta laser pe folie de retroproiector si nu merg. Cele originale sunt magnetizate in zona codurilor de bare. Link spre comentariu
javer Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 De ce ar fi nevoie totusi sa fie magnetizate in acea zona?ma gandeam ca interfonul are un cititor de cod de bare si nu face altceva decat sa citeasca acel cod.Si ce reprezinta folia de retroproiector?La cei de la electra cartela costa 10 lei dar trebuie sa comanzi minim 5 si astepti 7-8 zile , destul de fain nu?Poate cineva ne da o solutie la aceasta problema in cele din urma. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 inteleg ca lumea bea (apa,suc...) cam mult in perioada asta dar ce parte nu a fost inteleasa din propozitia asta? Pana la urma am desfacut cartela si am scanat codul, acum pot multiplica cartela de n ori.Inseamna ca am reprodus cartela optica (nu are picatura de material magnetic) si functioneaza excelent. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Niciodata nu am gasit vreun material cu proprietati magnetice in nici una din zecile de cartele care le-am reparat - majoritatea s-au deschis foarte usor si am inlocuit fara probleme folia din interior. Citirea acestei cartele se face optic, nu magnetic. Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Si ce reprezinta folia de retroproiector?Este o foaie de plastic transparent, de obicei cu dimensiunile unei foi de hartie de scris A4. Se folosea mai mult inainte de aparitia proiectoarelor video, in asa numitele retroproiectoare care proiectau optic pe perete (ecran) imaginea de pe folie. Exista doua tipuri de folie pt. retroproiector:1. Pentru imprimante cu cerneala; au un strat de gelatina pe o fata, in care se absoarbe cerneala neagra sau color. Pe ea se poate scrie si cu mana, cu markere tip carioca. Gelatina e asemanatoare cu cea de la hartia fotografica. Se umfla putin cand este udata si este putin lipicioasa la atingerea cu degetul umezit.2. Pentru imprimante laser. Nu au gelatina. Rezista la temperatura cuptorului din imprimanta laser. Se poate scrie cu mana numai cu markere cu uscare rapida.Tipul 1 introdus in imprimante laser provoaca defectarea lor pt.ca gelatina se topeste la temperatura ridicata.Tipul 2 folosit in imprimante cu cerneala nu o absoarbe si nu rezulta o imagine utilizabila.Recomandarea din postul de mai sus se refera la utilizarea tipului 2 de folie ca suport transparent pe care se printeaza codul de bare intr-o imprimanta laser alb-negru. Link spre comentariu
raduhoria12 Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Cartela de la interfonul meu este de tip electra. Am facut copie listata pe folie de retroproiector si am facut proba in cartela. Nu a mers, ulterior am verificat folia originala si avea proprietati magnetice. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Cum ai determinat proprietatile magnetice si cati gauss avea cartela ? raduhoria12 pune doua folii una peste alta perfect aliniata si o sa vezi minunea nici la mine nu a functionat din prima deoarece tonerul nu era suficient de opac dar nu m-am lasat. Cartela optica (se poate face si din neodim dar principiul de functionare e tot optic) Cartele magnetice Tag RFID (in popor ie zice: Cartele de proximitate) Link spre comentariu
raduhoria12 Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Am desfacut cartela , am scos folia si am vazut ca se ataseaza de obiectele din metal.Atunci am sa mai incerc daca spuneti ca merge. Vis a vis de Gauss , vad ca intervine mistoul! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Am desfacut cartela , am scos foliaPosteaza o poza cu folia. Link spre comentariu
godFather89 Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Am desfacut cartela , am scos folia si am vazut ca se ataseaza de obiectele din metal.Atunci am sa mai incerc daca spuneti ca merge. Vis a vis de Gauss , vad ca intervine mistoul!Fiind de plastic, e posibil sa fi fost incarcata cu energie statica. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Cele de la Electra facute pe film nu sint magnetice,trebuiesc facute pe laser,eu mi-am "luat-o"am incercat pe jet si chiar puse doua ,degeaba parca bagam un celofan transparent ,pe laser merge,cred ca astia de la electra le tiparesc ,n-am incercat cu film fotografic.Ce am mai observat ,cam 50% din partea de sus e semnificativa ,restul apa de ploaie. Link spre comentariu
dumitru_a Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Cred ca se referea intrebarea la un soft care sa genereze cartelele optice de la electra , eu am multiplicat (pentru folosinta proprie ) pe folie retroproiector laser tot asa cum se fac cablajele , cu contrast mare si functioneaza perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum