Vizitator cornel-81 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Buna ziua ! Am o intrebare: am un corp de neon 2 x18w, cu balast de 2x18 w, 2 startere si 2 neoane de 18 w. Il folosesc la acvariu. Problema e ca imi da prea multa lumina. As dri sa stiu cum pot sa folosesc un singur neon ? trebuie sa modific ceva la schema ? Multumesc ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Pune poze clare cu ce ai acoloDaca ai 2 balasturi separate,se poate foarte usor.Pozele ne-ar lamuri! Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Daca balastul are doua fire / daca scoti un tub si celalat nu mai merge, trebuie alt balast si alt started.Asa ca... scoate un tub si vezi. Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Eu am intalnit la corpurile de iluminat cu tub fluorescent ca legatura dintre cele 2 tuburi este in serie si daca il scoti pe unul din circuit nu va merge nici celalalt, in cazul ca cele 2 tuburi sunt in serie le legi pe amandoua in paralel ca in poza asta http://www.scritube.com/files/tehnica%2 ... age012.gif si scoti un tub fulorescent si va ramane doar 1 tub Link spre comentariu
worker Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 In cazul in care se foloseste un singur tub de 18W pe balast de 36W, tubul nu va rezista multCel mai indicat este sa cumperi unul de 18W. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Folosesti partea electronica de la un bec economic de 18-20W si nu-ti mai trebuie nici starter nici balast. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum