tntgarbage Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 salutsus-mentionatul are displayul mare defect (desincronizat)displayul mic rotund (pe exteriorul clapetei) este ok.daca poate sa-mi spuna cineva un pret pentru displayul interior.stima Link spre comentariu
lefter Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 telestargsm.ro acolo poti gasi Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 salutsus-mentionatul are displayul mare defect (desincronizat)displayul mic rotund (pe exteriorul clapetei) este ok.daca poate sa-mi spuna cineva un pret pentru displayul interior.stimaDacă nu ai probat cu un alt display bun, te sfătuiesc să cumperi un flex cable (bandă), nu display. Link spre comentariu
tntgarbage Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 stiu de banda, dar mi s-a spus ca la acest modelnu exita banda separata, ci vine cu tot cu display... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 nu exita banda separata, ci vine cu tot cu display... Te contrazic... uite AICI Defapt ai dreptate într-o privinţă, banda vine cu lcd pe ea, dar cu cel mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum