Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung galaxy s

Vizitator albertobernard318

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 8429kyd

1

• ComponentePc

1

• winner23

1

Salut ,eu personal nu detin acest tip de telefon dar iti recomand sa il restartezi ,iar daca nici asta nu merge poti incerca un factory reset ..probabil este o aplicatie care mananca prea mult procesor sau in cel mai rau caz s-a dus chiar androidul care mai face bube deastea din cand in cand poti incerca si o reinstalare de android

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator marius90

in primu rand pot sa bat la pariu ca ai instalat o sumedenie de aplicatii care fara ca tu sa stii iti mananca din memorie. Ca sa nu mai zic daca folosesti tot felul de teme. Telefonul e foarte bun, dar trebuie sa stii cum sa-l folosesti. Avantajul androidului este ca poti sa faci ce vrei tu cu el, ceea ce poate sa fie si bine si rau. on topic: sterge-ti programele care nu le folosesti, inchide-ti din servicii, si instaleaza-ti un task killer si performance monitor de pe market. de acolo vezi mai clar ce-ti mananca si poti sa inchizi si sa stergi. numai bine

Link spre comentariu

Detin galaxy s si pot sa zic ca oricate aplicatii am instalate se misca la fel de bine.Instaleaza advance GO si task killer manager deoarece se deschid in fundal o groaza de aplicatii de care nu ai nevoie pe moment si iti ocupa memoria ram inutil.Nu cumva si bateria te tine doar o zi?Atat ma tinea pana sa bag cele 2 programe.Acum ma tine 2-3zile utilizare medie.Succes, e un telefon de nota 10.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări