Vizitator albertobernard318 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 imi merge foarte greu galaxy s... raspunde greu la comenzi,.... ma poate ajuta cineva??? Link spre comentariu
winner23 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Salut ,eu personal nu detin acest tip de telefon dar iti recomand sa il restartezi ,iar daca nici asta nu merge poti incerca un factory reset ..probabil este o aplicatie care mananca prea mult procesor sau in cel mai rau caz s-a dus chiar androidul care mai face bube deastea din cand in cand poti incerca si o reinstalare de android Link spre comentariu
Vizitator marius90 Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 in primu rand pot sa bat la pariu ca ai instalat o sumedenie de aplicatii care fara ca tu sa stii iti mananca din memorie. Ca sa nu mai zic daca folosesti tot felul de teme. Telefonul e foarte bun, dar trebuie sa stii cum sa-l folosesti. Avantajul androidului este ca poti sa faci ce vrei tu cu el, ceea ce poate sa fie si bine si rau. on topic: sterge-ti programele care nu le folosesti, inchide-ti din servicii, si instaleaza-ti un task killer si performance monitor de pe market. de acolo vezi mai clar ce-ti mananca si poti sa inchizi si sa stergi. numai bine Link spre comentariu
ComponentePc Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Topic mutat la sectiunea corespunzatoare. Link spre comentariu
8429kyd Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Detin galaxy s si pot sa zic ca oricate aplicatii am instalate se misca la fel de bine.Instaleaza advance GO si task killer manager deoarece se deschid in fundal o groaza de aplicatii de care nu ai nevoie pe moment si iti ocupa memoria ram inutil.Nu cumva si bateria te tine doar o zi?Atat ma tinea pana sa bag cele 2 programe.Acum ma tine 2-3zile utilizare medie.Succes, e un telefon de nota 10. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum