Vizitator marcello Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta in alegerea unor difuzoare auto cu care sa obtin un bass cat mai bun.mentionez ca vreau sa le montez pe un fiat punto in grilele amenajate de fabrica.Marime difuzoare;-fata 3,5''-8,7cm -spate 4''- 10 cmVa multumesc! Link spre comentariu
George Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Nu prea poti poti obtine un bas bun de la difuzoarele din usi chiar daca sunt de diametru mai mare de 13 sau 16 cm. Difuzoarele din usi sunt pentru medii si inalte. Daca vrei sa obtii ceva de calitate, indicat ar fi sa-ti cumperi un subwoofer pe care sa-l pui in portbagaj. Cum sta treaba? Poti pune doar coaxiale in usi sau poti pune si tweeter separat? Ce putere are casetofonul? Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 difuzoarele sunt 2 de 8,7cm in bord si doua de 10 cm in spate.nu am gauri in usi si nici nu vreau sa fac.vreau doar sa caut difuzoarele cele mai bune pentru dimensiunile astea si care sa redea si cat de cat bass.am un cass pioneer 4x50w Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Nu prea poti poti obtine un bas bun de la difuzoarele din usi chiar daca sunt de diametru mai mare de 13 sau 16 cm. Difuzoarele din usi sunt pentru medii si inalte. Daca vrei sa obtii ceva de calitate, indicat ar fi sa-ti cumperi un subwoofer pe care sa-l pui in portbagaj. Cum sta treaba? Poti pune doar coaxiale in usi sau poti pune si tweeter separat? Ce putere are casetofonul?se poate obtine un bas ''de zile mari'' si cu difuzoare de 13 si 16cm montate pe usi,depinde doar de difuzoare,amplificare,acustica masinii si volumul,arhitectura si etanseitatea respectivei portiere.cu difuzoare sub 10 cm cam greu sa-ti bubuie datorita extensiei mici in frecvente joase,a faptului ca nu o sa ai incinte dedicate pt ele si a puterii/spl mici datorate dimensiunilor reduse(vb la frecvente joase).ca branduri:hertz(no1),brax,bose,..... Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 vreau sa adaug ca mi-am montat pe spate dif.pioneer de 10cm cred ca cele mai ieftine din gama(80 ron) si totusi am un sunet clar si bun dar cred ca se poate obtine si mai mult.nu-mi place muzica sa se auda tare sau de departe dar vreau macar un pic bass-ul mai puternic si cred ca sunt difuzoare si mai performante in frecventele joase.multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum