Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit de comanda Tiristor

csongore

Postări Recomandate

Buna ziua am niste circuite de comanda pentru tiristoare(fabricate de ELECTRO TEHNICA) dar nu stiu schema interna sau ce contine, cred ca e cu TUJ dar nu sunt sigur inainte de a strica unul sa vad ce are inauntru apelez la voi!!!!!!

Prin rasina se vede cat de cat un tranzistor cu capsula to126(ca pentru bd140) ceva rezistenta cu pelicula de carbon.

Am facut si o schema cum a fost legat la tiristor

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

Posted Image

Posted Image

post-11727-139829352914_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csongore

4

• nascadorel

3

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu e modulul respectiv pentru ca intre picorul 1+2 nu am nimic nici la 200M Ohm si picorul 2+3 si 4+5 sunt unite pe cablaj se vede prin rasina (am verificat 0Ohm!)Am vazut mai multe piese prin rasina printre altele un tranzistor cu capsula de to126+ceva rezistente o sa stiu mai mult cand desfac daca pot :sparge:

Link spre comentariu

Imi pare rau eu atata am (stiu eu ce bazaconii o mai fi facut ET si le-au montat in aceeasi capsula). Am lucrat multi ani cu asa ceva si am unul desfacut, daca te intereseaza pot sa ti-l ofer gratuit (sintem concitadini).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări