Vizitator Alex Vlad Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Buna ziua, Am avut o problema cu pc-ul (AMD Sempron, procesor 2600+) in sensul ca la deschidere afisa pe ecran numai niste dungi albe si negre, orizontale ( ca tricoul de marinar) si nu intra in Windows.L-am curatat din nou de praf, am miscat putin placa video(Asus Nvidia) care e separata de placa de baza si la o noua deschidere a afisat urmatoarele mesaje (vezi print screens error.JPG, error2.JPG ) Anterior acestui episod aveam mereu doua mesaje (print screens monitor.JPG, monitor2.JPG ) legate de ventilatoare. Windows functiona normal.Mi-ati putea da o parere legata de mesajele cu pricina ? E safe sa-l mai deschid sau trebe dus la service? Link spre comentariu
idm_luci Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Fa-i o curatare prin interior ( sloturi video , memorii , cooler si radiator procesor , schimbat pasta termicala procesor , sursa de alimentare suflata puternic ) si s-ar putea sa scapi de necazuri , eventual eroarea de soft o elimini reinstaland PCProbe. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Va salut ! Intrebarea mea este urmatoarea : prin ce aveti netul si Ip-urile daca sunt pe automat sau sunt manual?Asteptam ! Link spre comentariu
Vizitator Alex Vlad Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Va salut ! Intrebarea mea este urmatoarea : prin ce aveti netul si Ip-urile daca sunt pe automat sau sunt manual?Asteptam !Nu am pc la indemana acum, dar din ce imi amintesc sunt pe automat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum