Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema ventilatoare?

Vizitator Alex Vlad

Postări Recomandate

Vizitator Alex Vlad

Buna ziua, Am avut o problema cu pc-ul (AMD Sempron, procesor 2600+) in sensul ca la deschidere afisa pe ecran numai niste dungi albe si negre, orizontale ( ca tricoul de marinar) si nu intra in Windows.L-am curatat din nou de praf, am miscat putin placa video(Asus Nvidia) care e separata de placa de baza si la o noua deschidere a afisat urmatoarele mesaje (vezi print screens error.JPG, error2.JPG ) Anterior acestui episod aveam mereu doua mesaje (print screens monitor.JPG, monitor2.JPG ) legate de ventilatoare. Windows functiona normal.Mi-ati putea da o parere legata de mesajele cu pricina ? E safe sa-l mai deschid sau trebe dus la service?

post-61210-139829352834_thumb.jpg

post-61210-13982935285_thumb.jpg

post-61210-139829352864_thumb.jpg

post-61210-139829352878_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• idm_luci

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Fa-i o curatare prin interior ( sloturi video , memorii , cooler si radiator procesor , schimbat pasta termicala procesor , sursa de alimentare suflata puternic ) si s-ar putea sa scapi de necazuri , eventual eroarea de soft o elimini reinstaland PCProbe.

Link spre comentariu
Vizitator Alex Vlad

Va salut ! Intrebarea mea este urmatoarea : prin ce aveti netul si Ip-urile daca sunt pe automat sau sunt manual?Asteptam !

Nu am pc la indemana acum, dar din ce imi amintesc sunt pe automat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări