ASZ12 Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 ...mda este foarte adevarat!!mai bine iti iei masuri de precautie ... Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 ...totusi de unde ne dam seama ca nu sunt chinezari,pt ca vanzatorii de pise electronice nu cred ca au ''bunavointa''sa ne spuna .Cred ca pot fii clasificate dupa pretul lor. Rezistentele metal oxid sunt mult mai scumpe in comparatie cu rezistentele pe carbon. Asa ca idee , o rezistenta metal oxid la 1w , costa 15 , 20 centi. Oricum , cea mai sigura metoda , e sa probezi asa cum am facut eu. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 ..cea mai sigura metoda , e sa probezi asa cum am facut eu...Cea mai sigura metoda este sa faci cum a zis @Zal, ar fi f bine daca sfaturi atat de utile venite de la cei ca el care au ani buni de experienta in spate, ar fi urmate mai des fara sa se caute sa se reinventeze roata, s-a dat un sfat simplu si competent, nu pricep pentru ce lungiti vorba fara rost. Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Nu inteleg de unde atata incapatanare.Ar trebuii sa probezi , daca tot spui lucruri aiurea si sa te convingi daca e asa sau nu.Vorbesti de dragul de a vorbii.Experimenteaza si ai sa vezi , dupa aia poti sa zici daca roata e rotunda. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Nu inteleg de unde atata incapatanare.Ar trebuii sa probezi , daca tot spui lucruri aiurea si sa te convingi daca e asa sau nu.Vorbesti de dragul de a vorbii.Experimenteaza si ai sa vezi , dupa aia poti sa zici daca roata e rotunda.Iar eu nu inteleg atitudinea ta agresiva si jignitoare, lucrurile astea asa aiurea cum le crezi tu sunt in situatia de fata trimiteri catrew sfaturile unui expert ori daca tu te consideri mai dotat intelectual decat el atunci te felicit pentru optimism Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Daca am fost agresiv , imi cer scuze , nu e genul meu.Il cunosc pe domnul zal , stiu ca stie multe si nu ma contrazic.Eu am spus , ca am facut o proba (spre deosebire de tine , care o tii pe a ta) si ca au trecut testul cu brio.Ce e chiar asa mare lucru de inteles. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Eu am spus , ca am facut o proba, spre deosebire de tine , care o tii pe a ta...Si cu ce anume o tin eu pe a mea? poti te rog sa fii mai specific?.. Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Poate cu filmuletul asta sunt mai specific. E vorba de o rezistenta 100 ohmi 0,5w(dintr-un televizor grundig) si rezistenta 100ohmi 1w (care arata ca cele de 0,25w). Imi pare rau ca sa dezlipit ............ Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Marian zice > Nu pricep pentru ce lungiti vorba fara rost. Pana la urma , a meritat toata vorbaria asta? Link spre comentariu
ASZ12 Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 absolut,numai ca unii sunt mai nerabdatori,eu personal am inteles ''mergi'' pe cele clasice s-au le testezi pe cele cu ''metal oxid''!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum