Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa transfer niste filme prin internet , help

Nemesis

Postări Recomandate

Am vb cu cineva de la Bucuresti sa-mi traga el niste filme de pe net (cu torenti ) pt ca la el merge f bine si acum as vrea sa le transfer la mine. Dupa ce le traduc o sa fie nevoie sa le trimit inapoi amicului din Bucuresti.Ce solutii propunetzi pt a realiza cat mai simplu si eficient acest transfer ?1.Ne-am gandit sa folosit un torent.Mai precis a facut el un torent cu filmele pe care le are el si mi l-a trimis mie. Am incercat trag de la el cu acel torent si nu se conecteaza (amandoi avem bitcomet ,fol acelasi port , am scos si firewall si antivirus , tot nu vrea).2. Prin direct conect tot nu merge (cred ca poate pt ca aici in camin nu e voie sa tragi din afara cu direct conect si poate a restrictionat cineva programele de genu asta)3. Acum ma gandesc sa folosesc FTP-ul da nu stiu cum si ce sa fac . Astept sfaturi cu fac setarile de FTP si cum sa-l folosesc ca sa pot trage odata filmele alea.Astea ar fi ideile care mi-au venit pana acum pt a face acest transfer . Daca stiti voi si altele sau stiti cum sa le pun in aplicare pe alea prezentate mai sus sincer va rog sa ma ajutati :prayer: :prayer: :prayer: .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

11

• ionut20

2

• Tavi

1

• paul

1

Top autori în acest subiect

Vizitator sergiu_q

ei fas ...pana uploadeaza el pe email ii da time out . daca nu merge prin ftp...posta e cea mai buna metoda . apache e pt server web si nu cred ca e cea mai buna metoda pt transfer de fisiere :)daca nu gasesti nici o metoda , da-mi un pm si iti fac un cont de ftp pe un site de-al meu .

Link spre comentariu

www.rapidshare.de , dar trebuie sa le arhiveziinsa daca e vorba de multe filme ... te costa vreo 4 lei taxele sa le trimiti prin posta

Stiu ca se poate trimite prin posta dar te asigur chiar e nevoiesa fac in acest mod transferul. Motivele sunt diverse : amicul nu are dvd-rw,trebuie sa primesc si sa trimit si alte filme etc.
Link spre comentariu

bun merge FTP-ul cam greu da ......;decat nimic mere. Problema e (acum mi-am dat seama :rolleyes: ) ca in caz ca dau un restart sau cade cumva reteaua trebuie s-o iau de la capat. Deci ce as putea folosi ca sa nu fie nevoie sa iau de la capat ceea ce am copiat in cazul in care cade reteaua sau restart etc ?

Link spre comentariu
Vizitator Navajo

Eu transferul de fisiere il faceam cu Apache 2.0.(acum nu mai stiu la ce versiune s-a ajuns).Iei programul de pe net(e free daca nu ma insel),il instalezi si poti sa pui in el tot ce vrei sa ia prietenul tau de la tine.Iar lui trebuie sa ii dai IP-ul tau ca sa se poata conecta la calculatorul tau.

Link spre comentariu
Vizitator sergiu_q

nu dai nici un restart :)...sau ....te conectezi cu total commander la ftp-ul cu pricina , si daca se intrerupe , intri din nou pe ftp si ii dai sa copie din nou , ai doua optiuni sa rescrie fisierul sau sa continue de unde a ramas ...tu alegi :) poti sa te conectezi si cu un download manager si treaba e mult mai simpla . setezi ftp-ul pe anonymous si te conectezi cu cate canale vrei :) navajo , decat sa pui apache mai bine te duci cu cd-urile pana in orasul prietenului . cred ca faci o confuzie pt ca apache este server web si nu se foloseste pentru transfer de fisiere (adica nu in sensul asta :) ), pt ca pt asta exista ftp-ul . mai poti folosi si un ssh , dar nici ala nu e chiar simplu de instalat .

Link spre comentariu
Vizitator Navajo

Eu toate transferurile le-am facut prin Apache si a mers perfect.E cel mai simplu.Am mai facut transfer si prin mIRC.Eu am avut avantajul de a fi intr-o retea wireless.

Link spre comentariu

ar mai fi varianta unui mail cum e yahoo sau gmail la care sa stiti amandoi parola.. da' daca-s multe filme cel mai simplu e prin posta, eventual curierat rapid (la cotet sub 1kg costa cam 13RON)

Link spre comentariu

Citisem undeva intr-o carte: "Nu subestima largimea de banda a unui camion incarcat cu banda magnetica".Tocmai asta se arata: pt. cantitati f. mari de date uneori nu mai merita sa le transferi "pe rand".La mail nu stiu daca poti uploada fisiere mari.Serverul de ftp mi se pare cea mai buna idee, nu stiu de ce nu merge.

Eu toate transferurile le-am facut prin Apache si a mers perfect.E cel mai simplu.Am mai facut transfer si prin mIRC.Eu am avut avantajul de a fi intr-o retea wireless.

Si care ar fi avantajul?
Link spre comentariu
Vizitator Navajo

Baietii au facut toate transmisiile de fisiere posibile prin ftp,server Apache,mIRC,YM,e-mule si cel mai bine a mers cu serverul Apache.Daca esti si pe acelasi AP e si mai bine.Dar fiecare face cum vrea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări