Vizitator Tigertiki Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Salutare,Lucrez la un portal CNC, incerc sa-l aduc la viata. Are controler Cnc usb, drivere 2M922 cu doua surse, steppere bipolare cu 4 fire 6n/m. Am reusit sa fac motoarele sa se invarte dar numai intr-o singura directie. Le misc cu sageti dar se invart numai intr-o singura directie chiar daca apas sageata opusa. Daca stie cineva sa ma ajute ?Multumesc.TT Link spre comentariu
visinica Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 verifica legaturile la motoare Link spre comentariu
Vizitator Tigertiki Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Am verificat sunt Ok, se pare ca controlerul e de vina fiindca am incercat cu un BOB mach3 cu care functioneaza OK. Problema rezolvata. (Partial)MultumescTT Link spre comentariu
cnc_step Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Incearca sa nu mai muncesti cu un electrician. Cauta un electronist, pentru ca la un moment dat o sa ai o surpriza naspa. Si electricianul trebuia sa stie ca la un cablu panglica firul insemnat este firul nr.1 pentru mufa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum