Dj_Dog Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 salutare!am un samsung omnia 2 cu windows mobile 6.1 care nu trece zi de la divinitate sa nu imi demonstreze cat de prost e windows-ulintrebarea e pot sa imi pun android pe acest telefon?intreb pt ca telefonul ca si performante pare destul de performant dar sistemu de operare ii trage in jos Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 categoric nu Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Se poate pune pe orice tel care are un win pe el android . Posibil sa nu functioneze anumite functii ex: camera , wifi ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=672794 . Cauta pe google , o sa gaseti tot ce doresti . Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 pe asta chiar nu o stiamDar se pare ca nu e o solutie viabila, la fel s-a incercat sa se bage win mobile pe symbian v3 si rezultatele au fost sub asteptari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum