Vizitator DeejaySouNd Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Salutare, vreau sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva sa gasesc un woofer pentru urmatorul subwoofer din poza de mai jos : Difuzorul este de 6.5 inch 4 ohmi 50 W nu ma supar daca are mai multi W . Multumesc, caut de 2 saptamani si nimica ! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 mai intai exprimate mai clar din cate am inteles vrei un difuzor pentru el si sigur nai cautat destul din pacate politica acestui site ma impiedica sa fac reclama sa alte siteuri ca tias zice Link spre comentariu
Vizitator DeejaySouNd Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Atunci astept un PM din partea ta... eu am gasit un SAL AHX 1620 care pe toate site-urile este indisponibil... Link spre comentariu
baga Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Daca era de 8 ohmi... sunt multe saluri de 8 ohmi. Cutia are si tub bassreflex in spate? daca da, poti incerca difuzorul gb605, nu l-am ascultat, dar potriveste si e ieftin. Daca nu are tub, poti incerca cu ceva difuzor de masina de bagat in usi mai zdravan, astea au cam acelasi diametru si se gasesc la 4 ohmi, daca are si tweeter i-l rupi. Nu cred ca va suna ca originalul. Cel mai bine incearca la un service Philips, poate faci rost de difuzor original. Link spre comentariu
Vizitator DeejaySouNd Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 e mai bun ca un g6505 ca ala de zici tu pare cam "scorojit". Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 AN-0708 ar fi bun daca ar incapea ,sar auzi super. 8inch Membrana: hartie Garnitura: cauciuc Magnet: 40Oz Bobina: 2inch KSV Impedanta: 4ohm SPL: 94dB/W/M Putere: 300W Link spre comentariu
Vizitator DeejaySouNd Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Pe 8 inch sunt o gramada.... mie imi trebuie pe 6.5, daca imi incapea de 8 inch nu mai facem topic aici.. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 mai intai exprimate mai clar din cate am inteles vrei un difuzor pentru el si sigur nai cautat destul din pacate politica acestui site ma impiedica sa fac reclama sa alte siteuri ca tias zicespre deosebire de tine care te exprimi impecabil Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 DA AI DREPTATE dar eu scriu sau ma exprim asa cand mie somn sau ma grabesc sa scriu asta se intampla deobicei seara cand nici nu ma uit ce am scris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum