Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodor HBO

Extasy2525

Postări Recomandate

Stie cineva sa imi dea si mie o schema pt un decodor HBO, am mai facut pe vremuri dar nu mai am schema si nu mai tim minte ce marime avea cutia, ce valoare aveau condensatorii, ce grosime avea sarma si ce diametru de bobinare bla bla, sau daca stie cineva ceva mai nou si mai simplu si fara reglaje multe ar fi bine :) ....si nu vreau abonament la hbo cand pot sa imi fac si eu singur un decodor...si nu ma intereaza ca e furt ca alti fura mai mult ca mine :) "Matusa Tamara" asa ca nu mai fiti si voi corecti ca nu ajungem nicaieri.Thank you

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extasy2525

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

asa ca nu mai fiti si voi corecti ca nu ajungem nicaieri.

Ia sa vedem ce ai tu prin casa? Ce fel de televizor ai? Cred ca am sa trec maine pe la tine sa-l iau! Ca doar fura toata lumea ! De ce sa nu fur si eu ceva, ba chiar de la tine ca vad ca nu te deranjeaza!Tu unde mama dracului te crezi? Exact asa a inceput si Bombo, ieri un ou de la cornu, azi un bou de la matusa...Daca n-ai inteles ideea, iti explic mai simplu... administratorul acestui site isi asuma raspunderea si poate fi tras la raspundere petru orice ilegalitate petrecuta aici. Iar pana sa se ajunga la procese RNC-ul iti blocheaza domeniul cat ai zice peste....Si fiindca noua ne place mult acest site, nu vrem sa se intample nimic rau.. deci topic closed. Iar la urmatoarea abatere de genu ban.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări