Dr.L Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Pana la urma aia e prima varianta/prototipIn urmatoarele variante sigur au aparaut ceva imbunatatiri! Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Pina la urma decit sa faci minuni prin schema mai bine copiezi aplicatia exemplu din datasheet. Mai stiu o sursa care avea tot asa o minune de reactie, te minunai non-stop de unde a scos-o. Na ca am zis de trei ori minune in doua propozitii.Nu le am cu teoria, dar pe partea de primar in- stiam ca se leaga la o tensiune de referinta si in+ urmareste iesirea prin optocuplor, si pe partea de secundar un tl431 (dar nu legat intre + si -) e sfint, ca altfel stai si te miri cum variaza tensiunea de iesire (desi in cazul amplifului audio poate e mai sigur sa fie o reactie separata, de pe o infasurare dedicata, sau de pe o medie a tensiunilor de iesire). Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Imi amintesc de topicul in care a aparut schema, dar e lung, eu niciodata n-am reusit sa-l citesc. Dar imi amintesc ca si varianta finala avea mici erori. dar nu legat intre + si -De ce? Ce se petrece daca analiza tensiunii se face pe toata tensiunea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum