Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Smps pentru tda7294+2xlm3886

figher_ionut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• figher_ionut

8

• danb1974

2

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pina la urma decit sa faci minuni prin schema mai bine copiezi aplicatia exemplu din datasheet. Mai stiu o sursa care avea tot asa o minune de reactie, te minunai non-stop de unde a scos-o. Na ca am zis de trei ori minune in doua propozitii.Nu le am cu teoria, dar pe partea de primar in- stiam ca se leaga la o tensiune de referinta si in+ urmareste iesirea prin optocuplor, si pe partea de secundar un tl431 (dar nu legat intre + si -) e sfint, ca altfel stai si te miri cum variaza tensiunea de iesire (desi in cazul amplifului audio poate e mai sigur sa fie o reactie separata, de pe o infasurare dedicata, sau de pe o medie a tensiunilor de iesire).

Link spre comentariu
Vizitator smilex

Imi amintesc de topicul in care a aparut schema, dar e lung, eu niciodata n-am reusit sa-l citesc. Dar imi amintesc ca si varianta finala avea mici erori.

dar nu legat intre + si -

De ce? Ce se petrece daca analiza tensiunii se face pe toata tensiunea?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări