Alecsandru90 Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 am observat o faza ciuda ta : am bagat un difuzor de 80W si ajungeam cu volumu la 6 din 10 , si am bagat dupa aia o boxa cu 2 dif de 12 , si daca treceam de 5 din 10 incepeau sa zboare menbranele , si boxa si diful erau pe 8 ohmi , exista vreun circuit care sa ''simta'' boxa? stiu ca pare cam tampitica intrebarea , dar asa s-a intamplat Link spre comentariu
Boxeru11 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Sunt difu-ri vechi si de 30de cm care pot avea 15win 8ohmi...Conteaza bobina dn difuzor nu membrana....Si cand pui difuri fara sa sti cati vati au cresti volumu treptat pana vezi ca difurile nu mai pot(nu se ma aud calumea)...In rest ai grija de statie ....La ce o folosesti? Cat ai dat pe ea? Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 250 euro , nu ma ocup de sonorizari , am luat-o sa fie acolo Link spre comentariu
Boxeru11 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Cu bani astia iti luai ceva de calitate superioara care nu iti facea nici un fel de problema....Pai cu 2x100w curati si de calitate decenta eu sonorizez ditai baru...Iar tu cu 2x400w ne-folositi cum trebuie nu reusesti sa asculti muzica nici in camera....deoarece la statiile astea mai noi ..cu cat ai putere mai mare cu atat ai si distorsiuni mai mari...Pai gandestete ca ai ditai trafu in cutia astatiei si tu folosesti statia decat la 50w ...unde crezi ca se duce tot brumu(asta in cazul statiilor facute prost) ..? eu cred ca la tine in boxe... Cred asta deoarece logica mea imi spune ca atunci cand dai cu 400w in boxe muzica acopera si brum si distorsiuni...statiile ieftine nu sunt gandite sa iti dea calitate maxima de la 10w la 1000w sunt gandite sa bubuie mult si prost.... Eu de exemplu cu un stk456 chinezesc am reusit cu niste boxe bune sa dudui ditamai baru-crama (cu ziduri de 40cm grosime din piatra) ,inca pana afara la 20m se mai auzea ....asta pana mia crapat "chinezul" si acum ma chinui sa fac traf din aparat e sudura pentru niste kituri cu mos .. Link spre comentariu
Letcon Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Arata-ne "boxeru" ce isi putea lua mai bun de banii aia ca is curios Si lasa povestile despre "statiile" astea noi la care tre sa dai tare ca sa acoperi brum si prostii.Lasa "statia" aia in pace ca nu-i ea de vina ca zboara membranele la nu stiu ce "boxe". Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 1600W 8 omuleti , e tinuta in punte . nu am brum , nici la volum minim , ala care a conceput-o cu smd-uri nu cred ca a fost prost , eu am luat-o de la cineva , pe un site nemtesc zice ca ''suna'' mai bine decat Yamaha CP2000 si P4500 datorita capacitatii condensatorilor , deci nu e un ''made in china'' cu ciment in traf ca sa fie grea , mai bine am rezerva de putere , si in banii aia se poate face ceva asemanator cu ce am luat eu? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 unde crezi ca se duce tot brumu(asta in cazul statiilor facute prost)? Unde? Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 http://www.moinf.info/equip/asa asta era pretul la rusi cand a aparut pe piata acum am si eu o intrebare , daca in 8 ohmi are 2x465W rms in 4 are 2x800W rms , in punte 8 ohmi are 1600W rms in punte de 4 ohmi ce putere ar avea? multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 in punte de 4 ohmi ce putere ar avea?Ceva mai putin decit dublul puterii pe 8 ohm... dar pentru putin timp... Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 am si eu o problema ,daca e cineva dispus sa ma ajute sa o depanez , azi ascultand muzica s-a auzit un pacait puternic si mi-a intrat in protectie un canal , am oprit-o , am desacut-o si am vazut ca are inlocuite niste piese , mai exact un tranzistor mjd 340 c914 ,am incercat sa conectez boxa pe celalalt canal dar se pare ca mi s-a dus o rezistenta , mai exact s-a topit ,precizez ca tranzistorul ala frige in draci , se aude doar cand opresc amplificatorul un pacait in boxe , imi poate da cineva niste sfaturi? multumesc, incarc poze curand.eventual daca are cineva tranzistori de astia sa ii cumpar cativaca finali are irf 644 64 bucati Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 rectific 32 irf-uri Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 si o poza cu dracia , scuze de claritate , maine fac poze mai clare , creca o duc la un electronist , pot duce numai placa sa imi verifice draciile alea , sau am nevoie de tot ansamblul? , cred ca are vreo 20 kg cu totul Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 se pare ca erau eronate informatiile de pe google , irf 644 32 de bucati cat scot? cum se modifica puterea? se merita sa ii schimb toti tranzistorii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum