Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Testare saba d77/200

Andreib18

Postări Recomandate

Buna ziua si bine v-am gasit! Detin un microfon mai vechi se numeste Saba d77/200 iar cum sunt incepator nu stiu daca este functional,microfonul are o mufa cu 5 pini xlr(cred) si nu am ceva prin casa sa se potriveasca la aceea mufa,il pot testa cu un multimetru ceva ?Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Andreib18

4

• remus68

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

microfonul are o mufa cu 5 pini xlr(cred)

Daca mufa de la capatul firului arata asa, este o mufa DIN cu 5 pini. Poti lipi in locul ei orice alta mufa - jack, XLR (cannon) sau RCA (chinch).Daca microfonul e cu baterie, este de tip condensator/electret.Daca microfonul nu este cu baterie, este dinamic si daca il masori cu ohmmetrul vei gasi o rezistenta de 200...800 ohmi (intre firul cald si masa).Pune poze cu microfonul respectiv.
Link spre comentariu

Scrie şi pe cutie că e dinamic. Ca să nu schimbi cablul, ar fi de preferat folosirea unui jack stereo de 6,3mm grosime şi să realizezi un preamplif de microfon. Firul roşu e semnal pe canalul drept, celălalt e pe stîngul, ''plasa'' e masa (ecranul).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări