Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent КЦ405В - KȚ405V

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigiones

6

• nostrom

2

• remus68

2

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

este jupiter mk106c puntea nu este strapunsa insa as vrea sa schimb toate componentele din blocul de alimentare cu unele echivalente mai noi , astfel banuiesc k as putea imbunatati alimentarea si filtrarea cu rezultat in reducerea fasiitului specific rusestilor !!!????multumesc @yo9hnf - un adevarat om. Nu ma descurc cu rusa si am probleme in identificarea valorilor ...chiar si la rezistente !!!!Dar cred k pe partea dc , blocul este ok..obtin f problrmr +- 15v, insa pe AC in los de 22v am 25 ..!!!??

Link spre comentariu

КЦ405В Конфигурация 1-фазный мостМаксимальное постоянное обратное напряжение,В 400Максимальный прямой(выпрямленный за полупериод) ток,А 1Максимальное импульсное обратное напряжение,В 400Максимальный обратный ток,мкА 125Максимальное прямое напряжение,В 4при Iпр.,А 1Рабочая температура,С -40...85400V / 1A Nu cred ca "rusoaiaca" asta de 1A sa fie mai slaba ca o chinezarie ordinara de 4A...! Nu vei imbunatati cu NIMIC alimentarea daca inlocuiesti puntea redresoare. Cred ca rusul care a proiectat sursa a stiut foarte bine consumul pe bara aia. Poti inlocui condensatorii electrolitici cu unii de buna calitate si cu capacitate ceva mai mare.

Link spre comentariu

Pe schemele dupa vremuri scria clar ca producatorul poate aduce modificari constructive fara o notificare prealabila, in cazul asta, daca din fabricatie tensiunea de 22Vca dupa schema este in realitate 25Vca nu este nici o problema.

Link spre comentariu

ca sa dai cu voltul prin aparatele rusesti este ca in bancul cu ''maimutza care nu are ce face''. Schemele sunt orientative !. Acum am incercat sa reglez U pe finalii unui vef 216...in schema e=9v, b=8,4v c=4,5v in realitate 15v - daca reduc la 9v face ca ,,trabantul'' singura solutie este -liniste si urechea fina-

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări