gigiones Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Va rog un echivalent pentru kц405b care poate fi gasit pe piatza.Este VD9 in shema postata Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 arata ca aici http://www.chipdip.ru/product/kc405v.aspx cu ce as putea-o inlocui ? Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Cu o punte redresoare de cel putin 1A tensiunea redresata este mica asa ca puteti pune o punte folosita la sursele de calculator.Mai bine ne spuneti ce alimenteaza aceasta sursa. Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 se afla in blocul de alimentare al unui magnetofon rusesc Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 se afla in blocul de alimentare al unui magnetofon rusescLogic intr-un bloc de alimentare dar denumirea magnetofonului e secreta ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 e kastan II (jupiter). gigiones ai MP. Iti ofer o astfel de punte redresoare recuperata, gratis. vezi ca puntea aia nu s-a ars din senin...ceva a tras curent mult prea mare si a ars-o. Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 este jupiter mk106c puntea nu este strapunsa insa as vrea sa schimb toate componentele din blocul de alimentare cu unele echivalente mai noi , astfel banuiesc k as putea imbunatati alimentarea si filtrarea cu rezultat in reducerea fasiitului specific rusestilor !!!????multumesc @yo9hnf - un adevarat om. Nu ma descurc cu rusa si am probleme in identificarea valorilor ...chiar si la rezistente !!!!Dar cred k pe partea dc , blocul este ok..obtin f problrmr +- 15v, insa pe AC in los de 22v am 25 ..!!!?? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 КЦ405В Конфигурация 1-фазный мостМаксимальное постоянное обратное напряжение,В 400Максимальный прямой(выпрямленный за полупериод) ток,А 1Максимальное импульсное обратное напряжение,В 400Максимальный обратный ток,мкА 125Максимальное прямое напряжение,В 4при Iпр.,А 1Рабочая температура,С -40...85400V / 1A Nu cred ca "rusoaiaca" asta de 1A sa fie mai slaba ca o chinezarie ordinara de 4A...! Nu vei imbunatati cu NIMIC alimentarea daca inlocuiesti puntea redresoare. Cred ca rusul care a proiectat sursa a stiut foarte bine consumul pe bara aia. Poti inlocui condensatorii electrolitici cu unii de buna calitate si cu capacitate ceva mai mare. Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 asa este, m-au convins sfaturile date, prefer ''rusoaica'' in locul unei ''galbejite'' Credeti ca tensiunea de 22v AC poate fi rezolvata ? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Pe schemele dupa vremuri scria clar ca producatorul poate aduce modificari constructive fara o notificare prealabila, in cazul asta, daca din fabricatie tensiunea de 22Vca dupa schema este in realitate 25Vca nu este nici o problema. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Rusul avea obiceiul de a nota tensiunile în sarcină, de exemplu un secundar de 6,3V avea în gol 7V. Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 ca sa dai cu voltul prin aparatele rusesti este ca in bancul cu ''maimutza care nu are ce face''. Schemele sunt orientative !. Acum am incercat sa reglez U pe finalii unui vef 216...in schema e=9v, b=8,4v c=4,5v in realitate 15v - daca reduc la 9v face ca ,,trabantul'' singura solutie este -liniste si urechea fina- Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum