Vizitator Mordor Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Buna!O intrebare.Am niste cabluri Bandrige pentru segmentul Video al hi-fi-ului,destul de groase,de circa 5-7 mm grosime,ecranate,cu mufe RCA si vreau sa stiu daca sunt bune pentru conexiune Audio,de exemplu de la PC la amplificator sau de la amplificator la subwoofer? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Dacă au mufele corespunzătoare şi sînt ecranate se pot folosi fără grijă. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Da da sunt ecranate,sunt groase ca un cablu coaxial.In capete au mufe RCA.Ma gandeam sa nu fie vreo diferenta fata de un cablu audio bun.Cred ca in interior e ceva in genul cablului coaxial cu miez si impletitura.Totusi e sau nu e adevarat ca grosimea unui cablu influienteaza in audio? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 e sau nu e adevarat ca grosimea unui cablu influienteaza in audio?La semnale audio de mica intensitate, miram-as...!Daca e vorba de conexiuni de la iesirea amplifurilor de mare putere spre incinte acustice, mai ales daca se utilizeaza un cablu lung, este altceva; dar in acest caz intra in discutie sectiunea conductorului, nu diametrul total al cablului cu tot cu izolatie. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Corect, de fapt cele ''profesionale'' sînt mai groase la izolaţie ptr a fi călcate în picioare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum