Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cnc de apartament

flocin

Postări Recomandate

exista 7000 dar are fi interior de 10 si ar trebui sa prelucrezi surubul.7001 dar ar trebui sa prelucrezi carcasa la fi 28 si sa faci alte capace(astia sant scumpi)7201 faci alte carcase,sant mai ieftini ca 7001.51101 :3ron +tva buc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• flocin

24

• Badman

4

• mihaighe

3

• ionutb71

3

Top autori în acest subiect

inainte sa gasesc solutia asta cu rulmentii,mai ales ca eu nu am nici freza nici strung,am zis sa caut in bucuresti suporti bk12 cu tot cu rulmenti.am trimis un email la "MEV" si a venit si raspunsul :"Va multumim pentru solicitare si va transmitem mai jos oferta noastra: * Suport fix pentru suruburi cu bile, fus 12 mm, cu rulmenti si piulita de strangere incluse, tip BK 12 - 130,00 Euro/buc.Pretul se intelege Ex-works MEV 2000 Bucuresti si nu include TVA. Termen de livrare: 28-29 noiembrie 2011, daca faceti comanda pana cel tarziu miercuri dimineata, 23 noiembrie.In cazul unei urgente, produsele pot fi disponibile in 3 zile de la comanda (cost suplimentar 55 Euro/comanda) sau in 2 zile de la comanda (cost suplimentar ~70 Euro/comanda).Termen de livrare general, fara costuri suplimentare: 12-15 zile de la comanda (coincide practic cu frecventa transporturilor noastre de la furnizori)."deci 4 suporti bk12 (fara perechea bf12) 520euro plus tva!!!! mai pun putin si-mi cumpar o freza si un strung!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

unde e mai bine ca in sufragerie?chiar vroiam sa-ti atrag atentia ca ,in una din imagini,iti cazuse span pe covor.mie din pacate nu a avut cine sa-mi spuna si mi-am luat "tocana de limba' inevitabila.in rest...spor la surubarit.

Link spre comentariu

covorul asta e de tavaleala. am noroc cu aspiratorul si mare noroc cu consoarta intelegatoare!

am fixat si portcablurile si asa arata acum:

http://i42.tinypic.com/es6hac.jpg

http://i43.tinypic.com/6hi7x2.jpg

momentan am testat axa cu doua motoare (x la mine) si merge bine am limitat totusi viteza la 3m/min .

la toate masinile pe care le-am facut am limitat motoarele la 600rpm

trebuie sa ma gandesc la o cutie sau tablou electric si poate intr-o saptamana trec la reglaje...

Link spre comentariu

astazi am terminat de cablat tancul!

am programat partial si invertorul dar mai am ceva probleme cu controlul turatiei cu pwm.

am folosit "bob" uim2901-5a.

am legat si un conector pentru a4-a axa si mai fac probe si maine...

aici e un film cu homingul automat!

spor tuturor!

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator crirus

Buna

Nu mi-a venit sa cred ca se paote face asa ceva mai ales in apartament. Super tare.

Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi si linkuri.

Vreau sa imi fac un camera slide in stilul asta

dar cu motoras ca de cnc la care sa reglez viteza.

Mai jos am intrebarile despre piese, poate imi spune cineva de unde le pot cumpara, ideal din acelasi loc pe toate :P

- SBR16UU 16mm Open Linear Bearing Slide Linear Motion Block

- motoras si controler pt el (nu stiu cum sa le numesc, nu sunt profesionist in asta)... alimentat la ceva baterie.

- curea de transmisie cu dinti si 2 role sa se potriveasca si la motoras.

Eventual as cumpara un dispozitiv gata facut, imi trebuie de un metru lungime pentru filmari...

Multumesc.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

BunaNu mi-a venit sa cred ca se paote face asa ceva mai ales in apartament. Super tare.Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi si linkuri.Vreau sa imi fac un camera slide in stilul asta

dar cu motoras ca de cnc la care sa reglez viteza.Mai jos am intrebarile despre piese, poate imi spune cineva de unde le pot cumpara, ideal din acelasi loc pe toate :P- SBR16UU 16mm Open Linear Bearing Slide Linear Motion Block- motoras si controler pt el (nu stiu cum sa le numesc, nu sunt profesionist in asta)... alimentat la ceva baterie.- curea de transmisie cu dinti si 2 role sa se potriveasca si la motoras.Eventual as cumpara un dispozitiv gata facut, imi trebuie de un metru lungime pentru filmari...Multumesc.
Le cumperi pe toate de la hi-end.ro
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări