Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Etaj final

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imi cer scuze,nu stiu de ce nu merge .va rog copiati link-ul in explorer si va merge

Ati ajuns la sfarsitul Internet-uluiAti ajuns la utlima pagina al Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut. Va rugam, incercati urmatoarele :Apasati pe (buton-ul 'Get a job') sau incercati inca odata mai tarziu.Puneti mana pe o carte si cititi ceva cum ati vrut de mult timp.Daca mai aveti prieteni: Sunati si iesiti la o bere.Dati click pe "Start", si alegeti Turn Off Computer. Dupa aceea asteptati pina Computerul s-a oprit si iesiti din camera/birou.Daca administartorul de retea dvs. a activat, Microsoft Windows poate examina reteaua dvs. dar nici asta nu va ajuta. Relaxati va! Ca aceasta este intradevar sfarsitul Internetului. Link-ul Detect Network Settings tot nu va ajuta.Daca doriti, faceti click pe Back - dar aceasta va va aduce la pagina dinaintea sfarsitului Internet-ului!Singurele limite ale internet-ului sunt limitele dvs. morale. Acum stingeti computerul si meregti afara sa va jucati.No Errors Found This is the End.asta trebuie sa vad? unde este IC8 in aceasta schema????????????????
Link spre comentariu

Imi cer scuze,nu stiu de ce nu merge .va rog copiati link-ul in explorer si va merge

Ati ajuns la sfarsitul Internet-uluiAti ajuns la utlima pagina al Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut. Va rugam, incercati urmatoarele :Apasati pe (buton-ul 'Get a job') sau incercati inca odata mai tarziu.Puneti mana pe o carte si cititi ceva cum ati vrut de mult timp.Daca mai aveti prieteni: Sunati si iesiti la o bere.Dati click pe "Start", si alegeti Turn Off Computer. Dupa aceea asteptati pina Computerul s-a oprit si iesiti din camera/birou.Daca administartorul de retea dvs. a activat, Microsoft Windows poate examina reteaua dvs. dar nici asta nu va ajuta. Relaxati va! Ca aceasta este intradevar sfarsitul Internetului. Link-ul Detect Network Settings tot nu va ajuta.Daca doriti, faceti click pe Back - dar aceasta va va aduce la pagina dinaintea sfarsitului Internet-ului!Singurele limite ale internet-ului sunt limitele dvs. morale. Acum stingeti computerul si meregti afara sa va jucati.No Errors Found This is the End.asta trebuie sa vad? unde este IC8 in aceasta schema????????????????
Nu imi arede de mistouriAm sa caut alt site unde sa urc fisierul
Link spre comentariu

You tried to access the address http://www.site.ro/2985092, which is currently unavailable. Please make sure that the web address

(URL) is correctly spelled and punctuated, then try

reloading the page.

sper ca nu.s-a terminat cu fileshare-ul gratuit. csutsti pe google girlsshare o sa gasiti pe site o gagica imbracata sumar cu un buton de browse. click pe buton, upload, apoi apare alta gagica cu un link. postati link aici :jytuiyu

edit.

cred ca au fost introduse filtre antireclama, ca urmare nu mai poti posta linuri. imi e greu sa cred ca spam.ro; site.ro sunt site-uri de impartit fisiere

Link spre comentariu

Amplificarea este fixata de R100/R91; prin T28, T29 se pune R130 in paralel pe R91 si in acest caz, in anumite conditii amplificarea va fi mai mare. IC8 e un comparator cu functia de limitator si in anumite situatii in functionare va micsora semnalul la intrarea lui IC5A.In partea de final schema e clasica: T9, T10, T15, T16 - finali; T13, T14 - prefinali; T11, T12 - limitatoare de curent la iesire; D30, D31, D48 in loc de superdioda; T19 driver (impreuna cu T21) si semnalul vine aplicat de la IC5B care reprezinta de fapt intrarea diferentiala a amplificatorului.IC8, IC5A T28, T29 ar putea lipsi (si piesele aferente), raminind in circuit R81, C50, IC5B, R91, C51, R108, R130. Neraminind in circuit IC8 nu se va mai realiza o limitare a semnalului la intrarea finalului (cu scopul de a preveni ca finalul sa ajunga sa fie supramodulat).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări