Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema nokia E63

eduard07

Postări Recomandate

Saluatare oameni buni...........Am urmatoarea problema la un nokia E 63 care a mai fost reparat de cineva.Imi indica ca incarca chiar daca nu era cumplat incarcatorul.Dupa ce am desfacut tel am constatat ca de pe plusul incarcatorului era facut un strap direct pe plusul la baterie,dupa inlaturarea acestui strap si-a revenit nu mai arata ca incarca aiurea,dar cand cuplez incarcatorul acum imi afiseaza mesajul NU INCARCA.Am constata ca lipseste si acel fuzibil F2000 care acum are la fel strap si nici acea dioda R2000 nu mai este,,am masurat si pana la L2000 am tensiunea de la incarcator ,mai departe nu mai pot masura ca nu mai stiu unde pleaca acest traseu dar banuiesc ca in IC 4355898.Intrebarea mea este urmatoare....Acest circuit sa prajit pt ca a fost aplicata acea tensiune direct pe baterie sau mai exista undeva o intrerupere a circuitului de alimentare pana sa ajunga in CI

post-25010-139829351549_thumb.jpg

post-25010-139829351556_thumb.jpg

post-25010-139829351575_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eduard07

3

• iceq

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Incearca solutiile atasate ,la bety incearca sa-l reancalzesti inainte de a il schimba.Daca nu merge nici dupa ce reancalzesti pe n2300(bety) incearca sa-i dai cald si pe n2200,cam asta e tot ce poti face,bafta.

post-24070-13982935161_thumb.jpg

post-24070-139829351618_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am inlocuit R2071 ,am reincalzit pe rand pe N2200 si N2300 dar nimik,e posibil ca N2300 sa fie distrus pt ca a avut acel strap si tensiunea de la incarcator a fost aplicata direct pe placa la plusul bateriei,,,,,am renuntat la el ,multumesc pt sfaturi ........................pacient mort :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări