ionutz1971 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Salut ...am si eu un samsung E500 si vreau sa-i schimb folia flexibila ...am desfacut telefonul dar pare cam complicat de schimbat ....stie cineva cum trebuie procedat ?...multumesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Cauta pe net ,poate gasesti un tutorial !! Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 am cautat dar nu am gasit nimic..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 am cautat dar nu am gasit nimic..... AICI ai tot ce îţi trebuie. Succes Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 am cautat dar nu am gasit nimic..... AICI ai ce tot ce îţi trebuie. Succes am gasit si eu manualul asta dar nu arata cum se demonteaza folia de pe display, doar cum se demonteaza tot ansamblul...pana aici am facut si eu dar mai departe nu stiu cum sa dau display-ul jos de pe folie Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Perfect.Dacă îmi aduc bine aminte la modelul acesta lcd-urile amândouă sunt lipite pe flex(bandă).În cazul acesta va trebui să le dezlipeşti. Ai nevoie de un letcon bun, ceva flux, tresă absorbantă, si cel mai important, indemânare.LE. Cei mai experimentaţi le dau jos cu aer cald.. Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 este destul de complicat din cate-mi dau seama ...nu am reusit sa fac mare lucru ...iar pe la service imi cer 40-50 ron manopera....cam mult... :cry: Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 am vazut si eu dar din pacate este o mare diferenta intre D500 si E500...este foarte complicat de schimbat aceasta banda la E500...iar un display cu totul face mai mult decat telefonul... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Da, sunt foarte mari diferenţele, şi nu este tocmai uşor de schimbat acel flex cable( E500) , mai ales pentru un novice, fără scule, şi cel mai important, fără experienţă. Tocmai de aceea preţul cerut de tehnicienii de la service(45-50lei) este un preţ decent... Dacă ţi neaparat să îl faci tu, uită-te .Nu este acelaşi model dar procedura este foarte asemănătoare... Baftă. Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 da , m-am lamurit ca nu am nici o sansa sa-l schimb eu ...dar la 30-40 cat e banda , plus 40 -50 manopera ma duce cam multicel ...de aceea am crezut ca pot sa-l "rezolv" mai ieftin eu .. ..in cazul asta cred ca o sa renunt sa-l mai repar .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum