Vizitator startz Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Am o masina de gaurit care desi merge in gol nu ajunge la turatie maxima si se incinge statorul si periile colectoare care fac ceva scantei, mai multe ca deobicei.nu imi dau seama care ar fi problema... Link spre comentariu
costi002 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 mai mult ca sigur, daca santeia este circulara in jurul colectorului de perii, rotorul este sectionat. deci, te poti gandi sa iti iei alta. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Curata colectorul , schimba periile si daca tot nu mere ... Dar asta doar 10%.90% rotor ... bulit.Vezi poate gasesti alt rotor , rulmenti si ... perii.Iesi mai .... ieftin. Link spre comentariu
Vizitator startz Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 am curatat colectorul de era ca nou:nici un efect.perii noi:nici un efect.e posibil sa fie rotorul in scurt: rezistenta dintre oricare 2 contacte de pe rotor este intre 1 si 5 ohmi.si totusi daca e rotorul in scurt e logic sa mai functioneze??? pt ca totusi se invarte dar se si incinge. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Are doar un spul in scurt , nu toata infasurarea si atata timp cat apare un camp ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum