Bogdi16 Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 Band pass pt un dif de 165mm..... :smt005...poate dak ar fii un difuzor mai capabil.....Cea mai buna solutie..incinta inchisa..15-20L...si noapte..buna.. Link spre comentariu
radue Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 Band pass pt un dif de 165mm..... :smt005...poate dak ar fii un difuzor mai capabil.....Cea mai buna solutie..incinta inchisa..15-20L...si noapte..buna..V-am zis :goodman: Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 merge bandpass...numai sa ai parametrii..altfel iti incerci norocul..pe banii tai.Ti-as da proiect de vtp dar pe site-ul unde erau vad ca nu mai sunt.Traiasca berea! :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :weedman: Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Martie 17, 2006 Autor Partajează Postat Martie 17, 2006 atunci ramane o incinta inchisa de 20lp.s. am cautat si pe site-ul lui vtp dupa un proiect dar nu am gasit nimic, si pe forum la alte discutii dar iar nimic macar sa vad si io cum arata incinta Link spre comentariu
vikingul38 Postat Martie 21, 2006 Partajează Postat Martie 21, 2006 de proiectul asta de subw..ce zici???? Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 21, 2006 Partajează Postat Martie 21, 2006 proiectul de subw nu e bun pt ca nu ai parametrii difuzorului.vtp ar mai merge facut la plezneala daca folosesti un dif cu acelasi diametru ca si cel din proiect. Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Aprilie 17, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2006 sal am terminat incinta pt difuzor, nu o sa va vina sa credeti ce a iesit tineti-va bine-sub bandpass de ordin 4!!!am luat o cutie de 26l in care am bagat una de 6l in interior, difu este in cea de 6lse aude bine si pt "performante maxime" l-am pus sub birouare un bas lung si la 30w imi tremura geamurile si mobila din camerasunt multumit de rezultat desi daca il las sa mearga tare mai mult timp parca am senzatia ca imi pusca capu Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 Asta e cel mai important...tie sa-ti placa :yawinkle: :rock: Auditie placuta :smt006 Link spre comentariu
FIXVID Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 te doare capu din cauza GD-ului f mare lipsa percursivitatii este datorat tot GD-ului f maredaca ai fi pus tuburi, acum leai fi putut scurta ca sa mai ajustezi frecventa de acordaj si poate ai fi ajuns la un rezultat si mai bunps: daca nu ai cu ce sa compari multe lucruri iti ies bine :yawinkle: Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Aprilie 17, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2006 imi place cum se aude doar cand dau pe house sau d&b atunci rupe tot si mai era si din winamp de reglat linia de 170 am dat-o la minim Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Aprilie 17, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2006 da si ar mai fi ceva, pe net am gasit p=90rms si vreau sa le incerc pana la 90, pana acum am dat max 30 in elee posibil sa se arda, n-am mai ars un dif pana acuma(am incercat unu de 0.5 la 30 da nici cum nu a crapat, numa a bariit tare) spuneti-mi si mie da ceva semne inainte sa se arda Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 pai de obicei inainte sa se arda se incalzeste ff tare dar daca ai dif in cutie bandpass nu ai cum sa iti dai seama dupa temperatura. Dar avand in vedere ca este un dif de 16 cm parca ai zis nu are cum sub nici o forma sa inghita 90W intr-o cutie de genul acele din simplu motiv ca in acele cutii excursia membranei este mai mare decat intr-o cutie de gen bass reflex :yawinkle: si va ajunge la limitele fizice mai repede fapt ce va favoriza incalzirea excesiva . Ps : uitete dupa fumul acela albastru :weedman: , de obicei dupa ce iese fum de culoarea aia din ceva electric nu mai prea merge acel ceva ( cel putin la mine ) :weedman: Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 uitete dupa fumul acela albastru :weedman: , de obicei dupa ce iese fum de culoarea aia din ceva electric nu mai prea merge acel ceva ( cel putin la mine ) :weedman:Deci daca o sa-l vada vreodata macar stie ca nu-s SF-uri de la filme :finga: :smt003 :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum