NeaSuciu Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 daca stie careva parametrii pentru dbs c6505/8 va rog sa mi de dati si mie am nevoie de ele neaparat Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 14, 2006 Partajează Postat Martie 14, 2006 daca ai echipament le poti masura http://sound.westhost.com/tsp.htm sau http://www.mhsoft.nl/messen_en.asp sau http://www.speakerworkshop.com Ai acolo niste notiuni teoretice..nu iti ramane decat sa te apuci de treaba :weedman: Daca e un difuzor care se gaseste in comert e indicat sa ii pui si o poza..poate l-a masurat cineva. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 14, 2006 Partajează Postat Martie 14, 2006 Niste rahaturi dibeisi, de toata jena difurile alea alea :smt116 Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Martie 14, 2006 Autor Partajează Postat Martie 14, 2006 in primu rand le-am primit in comert le gasesti cu 400 mii, la banii astia ce vrei jbl sau jl???se aud destul de bineau un aspect placut Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Martie 14, 2006 Autor Partajează Postat Martie 14, 2006 difuzorul: Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Martie 16, 2006 Autor Partajează Postat Martie 16, 2006 Shasrky mersi mult da nu am aparate de masurat difuripun altfel problema:din ce am gasit eu diametrul este de 165mm, RMS 90 W, 50 - 5000Hz, magnet 20 OZ , gaura pt. dif - 14,5 - 15 cm cua aceste date daca puteti sa imi dati ceva idei pt o incinta(la nimereala)fara calcule complexe asa aproximativ, sa mearga difu bineincinta poate sa fie bass-reflex sau closed cum credeti voi ca e mai bine? Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Martie 16, 2006 Autor Partajează Postat Martie 16, 2006 am uitat sa mentionez ca membrana este foarte flexibila nu vreau sa exagerez dar am legat difu la o combina de 40w si membrana se misca aproximatin 1 cm (cursa liniara XMax sau cum ii zice) Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 Erau proiecte de incinte VTP potrivite pt diful tau..dar nu le mai gasesc. :toimonster: Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Martie 16, 2006 Autor Partajează Postat Martie 16, 2006 daca gasesti proiectul pls dami-l si mie Link spre comentariu
FIXVID Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 oo vtp pt un dif ca asta? e cam exagerata treaba .. as merge pe o incinta inchisa de vreo 20l, chiar daca intrun vtp ar suna mai bine. nu cred ca merita efortul sa faci un vtp pt difu asta Link spre comentariu
radue Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 incearca o incinta inchisa cam de 15-20 L asta daca vrei incinte la plesneala;din ce zicea vtp incintele de tip vtp sunt destul de recomandata pt ca mai regleaza unele din neregularitatile in raspunsuyl in frecventa al difuzoarelor chinezesti... Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Martie 16, 2006 Autor Partajează Postat Martie 16, 2006 dati-mi va rog un proiect vtp(sa vad si io din curiozitate ca nu am mai auzit de asa ceva) Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Martie 16, 2006 Autor Partajează Postat Martie 16, 2006 sau nu ar merge un bandpass 4, un fel de subwoofer de sistem x.1 si fa pun un tweeter pe placa din fata? nu ar suna mai bine basu?ca si asa ii un dif mediocru si sa mai "amplifice' un pic cutia basu Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 Difu ala e pt medii :smt021 Nush..dak merita efortull...eu am in palmares cateva bucati.....si dak le pui pe un amplif zdravan..pusca la 30-40 W.... Link spre comentariu
radue Postat Martie 16, 2006 Partajează Postat Martie 16, 2006 dak faci bandpass vei avea numai bass, dar cat timp nu ai parametrii nu se poate calcula nimik Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum