Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parametrii difuzor

NeaSuciu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NeaSuciu

12

• Sharky

4

• radue

3

• FIXVID

2

Top autori în acest subiect

Shasrky mersi mult da nu am aparate de masurat difuripun altfel problema:din ce am gasit eu diametrul este de 165mm, RMS 90 W, 50 - 5000Hz, magnet 20 OZ , gaura pt. dif - 14,5 - 15 cm cua aceste date daca puteti sa imi dati ceva idei pt o incinta(la nimereala)fara calcule complexe asa aproximativ, sa mearga difu bineincinta poate sa fie bass-reflex sau closed cum credeti voi ca e mai bine?

Link spre comentariu

am uitat sa mentionez ca membrana este foarte flexibila nu vreau sa exagerez dar am legat difu la o combina de 40w si membrana se misca aproximatin 1 cm (cursa liniara XMax sau cum ii zice)

Link spre comentariu

oo vtp pt un dif ca asta? e cam exagerata treaba .. as merge pe o incinta inchisa de vreo 20l, chiar daca intrun vtp ar suna mai bine. nu cred ca merita efortul sa faci un vtp pt difu asta

Link spre comentariu

incearca o incinta inchisa cam de 15-20 L asta daca vrei incinte la plesneala;din ce zicea vtp incintele de tip vtp sunt destul de recomandata pt ca mai regleaza unele din neregularitatile in raspunsuyl in frecventa al difuzoarelor chinezesti...

Link spre comentariu

sau nu ar merge un bandpass 4, un fel de subwoofer de sistem x.1 si fa pun un tweeter pe placa din fata? nu ar suna mai bine basu?ca si asa ii un dif mediocru si sa mai "amplifice' un pic cutia basu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări