Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare diy la integrate cu pini foarte apropiati

Mondan

Postări Recomandate

da, vreau sa il realizez, deocamdat mi-am ars si PIC-ul care il am, ca eu lucrez imprastiat si am atins niste fire.Pai am spus.. inca ma mai gandesc la senzori. Ca daca vreau sa aiba si camera video... are trebui un ARM specializat.Sau mai bine pun direct un calculator... vre un laptop miniatura. Macar poti rula si programe pentru windown, dar ar avea autonomie mica.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mondan

7

• ratza

3

• godFather89

2

• bogdan_

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu am mai gasit o metoda. Dezlipesti integratul. Il speli in sacaz. Cu testerul aparatului de masura indoi pinii cu sot in sus si cei fara sost in jos. Astfel se creeaza distanta suficienta cat sa lipesti fire. Din cablul litzat se scoate un singur firisor. Se tine de celelat capat de intrec firul, iar prima lipitura facuta a fost ce de integrat. Atasaz imagine. Desi in imagine se vad ca fiind fie groase, in realitate se vad foarte "fin". Uitati-va care este distata intre 2 gauri pe cablajul de test.

post-27575-13982936378_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări