andea_lucan_92 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 am un pioneer deh 1600 rb si mecanismul de cd este scos din el,nu merge decat pe radio,am cumparat un modulator si merge dar mi se pare ca nu are un semnal destul de bun,adica nu transmite asa de bine ca si cum ar merge cu cd. ce as putea sa fac? dati-mi niste idei....eventual ceva in interior sa lipesc cv fire sa fac o intrare pt un mp3 sau cv...cum s-ar auzi mai bine? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 O proteza a unui brat,nu v-a face niciodata ce a facut bratul adevarat!! Dvs de fapt ce doriti cand spuneti: ''mai bine"??Modulatorul merge in FM ,cautati o alta frecventa;si pe radio si pe modulator,sau incercati alt modulator!!!P.S.-Pe radio-fm merge bine?? Link spre comentariu
andea_lucan_92 Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 da,radio se aude ft bine,dar mi se pare ca la modulator nu se aude asa de bine... Link spre comentariu
andea_lucan_92 Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 vreau sa imi iau si cvboxe mai bune, oare ce impedanta are casetofonul? Link spre comentariu
alexutu Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 toate auto sunt pe 4 ohm, din cunostintele mele. Link spre comentariu
andea_lucan_92 Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 vreau sa imi pun 4 boxe la masina si un subwoofer...am agsit un site www.autosound.ro, au difuri la preturi bune.....imi puteti recomanda cv de acolo? unde as gasi un amp asa mai ieftin pt subwoofer? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum