Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

componente unitra 150w

Vizitator bogdan ungureanu

Postări Recomandate

Va salut pe toti!Am o singura boxa unitra 150w,gasita, uitata de vreme intr-un pod pe la un prieten pe care am reconditionat-o si as vrea sa o clonez .cutia as putea sa o construiesc fara nicio problema.daca mai are cineva componente originale as fi foarte interesat.tweeter si ornamentele de la medii si inalte as zice ca le am.mi-ar mai trebui dif de bass sau sasiul acestuia original(neumblat la interfier),dif de medii,ornamentul cel mare,potentiometrele acelea mici si nu in ultimul rand filtrul original.Astept ofete,va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Chiar nu dezmembreaza nimeni asa ceva???mi-e greu sa cred...haideti, astept propuneri!inalta,media,ornamentele de la medii si inalte le-am facut rost,iar ca dif de bass sunt in tratative cu cineva.Imi mai trebuie:filtru,potentiometrele de la medii si inalte,ornamentul cel mare de 30,tuburile bass reflex si chiar cutia, daca nu este deteriorata rau-gen umflata sau sparta.Apropo de dif de bass,ceea ce am gasit eu NU este un GDN30/80/1,este tot un Tonsil de 30 cm si are decat un magnet,iar cod LT-200,8 OHM. stie cineva ceva de acest difuzor?personal nu am gasit pe google prea multe detalii,iar vanzatorul nu ii cunoaste provenienta....va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări