Vizitator bogdan ungureanu Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Va salut pe toti!Am o singura boxa unitra 150w,gasita, uitata de vreme intr-un pod pe la un prieten pe care am reconditionat-o si as vrea sa o clonez .cutia as putea sa o construiesc fara nicio problema.daca mai are cineva componente originale as fi foarte interesat.tweeter si ornamentele de la medii si inalte as zice ca le am.mi-ar mai trebui dif de bass sau sasiul acestuia original(neumblat la interfier),dif de medii,ornamentul cel mare,potentiometrele acelea mici si nu in ultimul rand filtrul original.Astept ofete,va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator bogdan ungureanu Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Chiar nu dezmembreaza nimeni asa ceva???mi-e greu sa cred...haideti, astept propuneri!inalta,media,ornamentele de la medii si inalte le-am facut rost,iar ca dif de bass sunt in tratative cu cineva.Imi mai trebuie:filtru,potentiometrele de la medii si inalte,ornamentul cel mare de 30,tuburile bass reflex si chiar cutia, daca nu este deteriorata rau-gen umflata sau sparta.Apropo de dif de bass,ceea ce am gasit eu NU este un GDN30/80/1,este tot un Tonsil de 30 cm si are decat un magnet,iar cod LT-200,8 OHM. stie cineva ceva de acest difuzor?personal nu am gasit pe google prea multe detalii,iar vanzatorul nu ii cunoaste provenienta....va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum