Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum se poate pune codul la un casetofon gamma 3?

Vizitator nicusor0077

Postări Recomandate

Vizitator nicusor0077

ola,am vw t4,1.9 td,din 1994,am avut un casetofon auto pioneer pe masina dar nu mai merge,cred ca s-a intrerupt circuitul care culiseaza fata detasabila,(cred?),pe masina am avut gamma 3,Philips,seria vwz6z3p0317759,codul nr.1450,dar nu stiu cum sal introduc,imi apare doar SAFE si atit.Am scos borna de la baterie si dupa 30 minute dupa ce pun borna sunt curios sa vad ce apare.Ma intereseaza pe ce butoane trebuie sa apas si ce anume trebuie sa fac inainte de a introduce codulMultumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• filypvas

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ola,am vw t4,1.9 td,din 1994,am avut un casetofon auto pioneer pe masina dar nu mai merge,cred ca s-a intrerupt circuitul care culiseaza fata detasabila,(cred?),pe masina am avut gamma 3,Philips,seria vwz6z3p0317759,codul nr.1450,dar nu stiu cum sal introduc,imi apare doar SAFE si atit.Am scos borna de la baterie si dupa 30 minute dupa ce pun borna sunt curios sa vad ce apare.Ma intereseaza pe ce butoane trebuie sa apas si ce anume trebuie sa fac inainte de a introduce codulMultumesc

Pune aceasta intrebare aici ....viewtopic.php?f=17&t=7851&start=10635
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări