Vizitator nicusor0077 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 ola,am vw t4,1.9 td,din 1994,am avut un casetofon auto pioneer pe masina dar nu mai merge,cred ca s-a intrerupt circuitul care culiseaza fata detasabila,(cred?),pe masina am avut gamma 3,Philips,seria vwz6z3p0317759,codul nr.1450,dar nu stiu cum sal introduc,imi apare doar SAFE si atit.Am scos borna de la baterie si dupa 30 minute dupa ce pun borna sunt curios sa vad ce apare.Ma intereseaza pe ce butoane trebuie sa apas si ce anume trebuie sa fac inainte de a introduce codulMultumesc Link spre comentariu
filypvas Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 ola,am vw t4,1.9 td,din 1994,am avut un casetofon auto pioneer pe masina dar nu mai merge,cred ca s-a intrerupt circuitul care culiseaza fata detasabila,(cred?),pe masina am avut gamma 3,Philips,seria vwz6z3p0317759,codul nr.1450,dar nu stiu cum sal introduc,imi apare doar SAFE si atit.Am scos borna de la baterie si dupa 30 minute dupa ce pun borna sunt curios sa vad ce apare.Ma intereseaza pe ce butoane trebuie sa apas si ce anume trebuie sa fac inainte de a introduce codulMultumescPune aceasta intrebare aici ....viewtopic.php?f=17&t=7851&start=10635 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum