Nemesis Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Salut. Sunt aproape sigur ca odata, candva, am dat pe google de ce caut acu, insa acu practic nu mai nimeresc cuvintele cheie.Ce imi trebuie mie ? Vreau sa ajut un prieten sa-si instaleze niste programe pe pc. Nu ma pot duce personal la el pt ca ne despart cateva mii de km, asa ca as vrea sa gasesc un programel care sa sa ia unul sau mai multe programe pe care le vreau eu, sa creeze un "autoinstaller", sa-l trimit amicului, si atunci cand autoinstaller-ul e rulat sa se instaleze automat respectivele programele.Nu am de gand sa instalez chiar totul cu autoinstaller-ul ala, de fapt ma intereseaza sa pot instala automat macar teamviewer-ul, ca dupa aia le instalez eu manual prin remote control.Asadar, aveti idee de vreun program care sa poata face ce vreau eu ? Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 pai ii e lene sa dea un dublu click pe asta ? : http://www.megaupload.com/?d=H79C162H Link spre comentariu
Nemesis Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Zau ca nu m-am intrebat niciodata la ce e buna varianta portabila a teamviewer-ului . Multumesc de idee, cred ca asa o sa se rezolve.Insa, chiar daca problema mea e ca si rezolvata, sunt totusi curios de un autoinstaller asa cum l-am descris eu mai sus, asa ca din acest punct de vedere, topicul ramane deschis. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 varianta aia e "facuta" portabila de mine insa la versiunile mai noi nu a mai mers figura. intrii pe site-ul asta http://www.ninite.com/ (link legal) -> bifezi ce aplicatii doresti sa ii instalez prietenului tau -> descarci fisierul executabil -> il trimiti cumva si el trebuie doar sa astepte [daca nu are mess si nu stie sa citesca/descarce un email ii recomanzi sa vanda calculatorul] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum