Vizitator todoran_flo Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Buna,Nu ma pricep la electronica si nici nu stiu momentan pe nimeni care se pricepe. Am gasit forumul dvs pe net si sper sa ma puteti lamuri putin legat de ce am in cap.Vreau sa fac un sistem care sa contina:8 benzi de leduri de 1 m fiecare si un senzor de prezentasi sa functioneze in felul urmator:Cand senzorul nu detecteaza nimic sa fie toate ledurile stinse. Daca se detecteaza prezenta sa se aprinda prima banda de leduri, cu fade-in de 5 secunde daca se poate, sa stea apinsa 30 secunde si sa se stinga cu fade-out tot de 5 secunde. Apoi sa se aprinda a doua in acelasi mod si sa continue pana toate 8 s-au aprins. Atunci daca mai exista prezenta sa o ia de la capat cu prima banda si sa repete intreg procesul iar daca nu sa ramana stinse pana la o noua detectare de prezenta.Cam ce ar presupune acest sistem si cam cat m-ar costa? E greu de realizat? Cam cat mi-ar cere un electronist pentru asa ceva?Mentionez ca ledurile le am. Sunt benzi de smd 5050 luate de pe internet si merg la 12 volti. Atunci banuiesc ca intreg sistem ar trebui facut sa mearga pe 12 volti.Apreciez orice sfat sau informatie.Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Vezi ca este o sectiune de servicii;posteaza acolo,tu ceri un serviciu,o lamurire asupra montajului presupune multi termeni tehnici si notiuni presupuse cunoscute(fara de care dialogul seamana ca cel purtat intre un roman si un filipinez). Deci ai nevoie sa-ti faca cineva instalatia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum