Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A fost un vis frumos cu un STK(chinezesc desigur)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 173
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai am cam gandit la asta si fara traf ..am ajus la 400 de lei ....Iar de astia 400 de lei iau asa:1. 2kituri feet200(de la psc) / 2 kituri DIY200 ....2. Kit de redresare+filtrare 63v, 6x10.000 qf3. 2 chituri vu-metre cu led4. 2 kituri cu protectie DC soft-start5. Corectorul de ton de la un magazin(miva) online (ala la 26 de lei sau cel la 30, inca nu sant decis care e mai bun)Si cam atata...O sa mai pun bani de-o parte pentru traf si radiatoare daca nu gasesc pe acasa...Insa traful as dori foarte mult sal fac din aparatul de sudura (chiar daca va trebui sa rebobinez), deoarece as iesi mult mai ieftin ...credeti ca se poate sa scot din el cu tot u punte cam 65v?Cam cat ar rezista chiturile feet folosite la maxim (cu racire corespunzatoare)..??Poti masura cati wati curati scoti cu el ?(DIY200)Eventual pe parcurs pot adauga inca 2 chituri asemanatore in punte?(o sa adaptez si trafu)

MII DE SCUZE PENTRU MULTI POSTING DAR INCERC SA FIU EXPLICIT!! :nebunrau:Dar din cate am vazut din discutile acelea kiturile lui sorth nu mai vor fi disponibile pana in ianuarie..?Deci: CU FET200(dupa psc audio) Pot scoate 100w cat de cat curati(curati ma refer la distorsiuni de maxim 1-1,5) pe canal??
Link spre comentariu

Nu pot sa spun fiindca traful scoate 24V in CA(a fost pt TDA-uri).Initial am luat doar un kit si l-am maontat, am ascultat in paralel cu cel cu TDA si pot spune ca e mare diferenta.Plus ca TDa urile actuale nu mai sunt ce au fost.Am ars initial unul si l-am scimbat(primul era cumparat acum vreo 10 ani) si se simteau diferente si intre cel vechi si cel nou.

Link spre comentariu

Fi atent ce poti lua de 400 lei: http://www.power-zone.ro/magazin/2776-a ... 6-rds.html

(daca se considera reclama se poate sterge)

Si mai gasesti o gramada de astfel de aparate la preturi bune.In jur de 200 de lei iei ceva mai mult decat satisfacator...

Poate nu au puterea unor kituri dar stii ca ajungi acasa,le bagi in priza si ai muzica :da

Cand ma gandesc ce de bani am dat si eu pe "prostii",piese,radiatoare etc luam o scula deasta si era gata treaba,dar asa disparea efectul diy si satisfactia ta. :sparge:

Tu alegi :da

Link spre comentariu

Si cat scoate? Ca am cautat pe net si nam gasit nimic...Cam ce as putea lua cam pe la 600-700lei, sa fie cat de puternic posibil si BUN! Eu vreau sal fac de mana mea deoarece cred ca as obtine mai multa putere si nu as mai plati trafu, manopera cutia....etc. Deci cam la 400 de lei ce ar fi mai puternic, ceva facut din bucati cumparate de mine sa gata facut?(in aceasta intrebare se poate include calitatea si durata de viata)

Link spre comentariu

De exemplu si pe asta :http://www.power-zone.ro/magazin/2941-amplificator-putere-technics-a800s.html daca las lua la 220w consum nu cred ca va scoate 100 de wati pe canal in veci!

De exemplu mia atras foarte mult atentia acest amplif:http://www.hifi-wiki.de/index.php/Yamaha_A-700 Costa 500 de lei, de exemplu mias putea face(din chituri) cu aceias bani ceva mai puternic?(nu ma intereseaza daca vor fi distorsiuni ceva mai mari ca la haus si manea nu se cunoaste.

INSA! DE UNDE STIU CA AMPLIFUL ARE FINALI ORIGINALI SI BUNI SA MA TINA CEL PUTIN 1AN-2 SI CA SCOATE CEL PUTIN 100W CURATI(nu muzicali) PE CANL????????

Link spre comentariu

Poate nu "scoate" 100w pe canal yamaha ala pe care l-am dat ca si exemplu la intamplare,dar scoate 50 sa zic de care yo m-as bucura destul de mult :dans:

Mai mult ca sigur nu are brum,zgomote...etc ca si un montaj facut de mana ta si pe deasupra arata si bine,are ceva afisaj etc,etc.Pe siteul respectiv primesti si o mica garantie din cate stiu.

Gandeste-te cum o sa arate amplificatorul facut de tine cu transformatorul ala ruginit de la aparatul de sudura,o gramada de cabluri intr-o cutie nu tocmai frumusica care poate avea panou frontal din plexiglas in care ai prins potentiometrele de la corector si etc :sparge:

Si pana la urma ai trecut de la kituri cu tda de 60 de lei la amplificatoare de 600 de lei.Mai stiu pe cineva pe forum care avea vreo 1500lei din care vroia sa faca ceva amplificator de putere mare(kituri,transformatoare...etc) si inca asteptam ceva rezultate de la acel proiect,in caz ca se va demara sau finaliza :da

Uite si amplificator de 600 de lei cu putere cum ai vrea tu,cel putin pe hartie.Chiar daca-i china la teste a iesit bine.

http://www.thomann.de/ro/the_tamp_e800.htm

Oricum acum vorbim asa ca ploua afara si nu avem ce face mai mult.... :nebunrau:

ps:la o cautare lenesa am gasit ceva date despre puterea la yamaha ala dat exemplu de mine,mai aprofundeaza cautarea pe google :da

Link spre comentariu

Mdea ....ramane sa iau maine poi-maine bani si sa mma decid daca sal fac eu sau nu....Dar T.AMP800 din cate am vazut ce are in el creca eu cu bani aia as face ceva mult mai bun....Arata destul de chel...pentru a o face mai de doamne-ajuta ar trebui sai mai pun protectiile alea dc.. inca un ventilator , sursa redresare+filtrare care am numito intrun post mai sus... un traf calumea, corector de ton si vu-metre ...Dar cu toate astea as iesi la un pret mult mai mare ....si uflat aiurea...Asta e aparatul de sudura din care vreau sa fac traf:http://www.depozit-online.ro/shop/aparate-de-sudura-electric/aparat-de-sudura-einhell-bt-ew-150-v

Link spre comentariu

Mdea ....ramane sa iau maine poi-maine bani si sa mma decid daca sal fac eu sau nu....Dar T.AMP800 din cate am vazut ce are in el creca eu cu bani aia as face ceva mult mai bun....Arata destul de chel...pentru a o face mai de doamne-ajuta ar trebui sai mai pun protectiile alea dc.. inca un ventilator , sursa redresare+filtrare care am numito intrun post mai sus... un traf calumea, corector de ton si vu-metre ...Dar cu toate astea as iesi la un pret mult mai mare ....si uflat aiurea...Asta e aparatul de sudura din care vreau sa fac traf:http://www.depozit-online.ro/shop/aparate-de-sudura-electric/aparat-de-sudura-einhell-bt-ew-150-v credeti ca ar iesi ceva din el?

Link spre comentariu

Pana la urma si eu sunt de parere ca daca ai avea cateva milioane de lei vechi ti-as recomanda ceva de-a gata adica gen exemplul de mai sus yamaha sau ceva asemanator, binenteles ca nu trebuie sa renunti la ideea de a face un amplif de la zero cu mana ta (crede-ma e o mare satisfactie sa asculti muzica la ceva facut cu mina ta :da ), dar "facutul'' asta dureaza mai ales in cazul tau ca esti incepator, trebuie sa te mai documentezi, nu se face chiar asa usor Tu ar trebui sa faci pentru inceput un amplif cu CI apoi ceva pe tranzistoare, ma refer sa le faci de la zero cu PCB proiectat de tine corodat, plantat piese etc. (acolo e satisfactia :da ) nu sa il cumperi apoi treci la tranzistoare unde vei vedea si diferenta intre CI si tranzistoare Multe "succesuri" ! :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări