Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A fost un vis frumos cu un STK(chinezesc desigur)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 173
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

la putere mai mare de 50w se recomanda amplifuri pe tranzistoare, desi sunt mai greu de pus in functiune....iar daca mai zici si de "calitate", poti sa uiti ca o sa-ti faci ampliful cu numai 100 RON (zisei o suma oarecare).....eu am facut unul de aproximativ 2x15W (cu integrate) si m-a costat vreo 200RON......bafta....apropo, un TDA7294 original costa mi mult de 30 RON

Link spre comentariu

Pai am cam gandit la asta si fara traf ..am ajus la 400 de lei ....Iar de astia 400 de lei iau asa:1. 2kituri feet2002. Kit de redresare+filtrare 63v, 6x10.000 qf3. 2 chituri vu-metre cu led4. 2 kituri cu protectie DC soft-start5. Corectorul de ton de la mivarom (ala la 26 de lei sau cel la 30, inca nu sant decis care e mai bun)Si cam atata...O sa mai pun bani de-o parte pentru traf si radiatoare daca nu gasesc pe acasa...Insa traful as dori foarte mult sal fac din aparatul de sudura (chiar daca va trebui sa rebobinez), deoarece as iesi mult mai ieftin ...credeti ca se poate sa scot din el cu tot u punte cam 65v?Cam cat ar rezista chiturile feet folosite la maxim (cu racire corespunzatoare)..??

Link spre comentariu

De pe psc-audio sau de la sorteh.... Iar in ambele parti ele fac 67 de lei ...acum care sunt mai bune?Pai maine sau poi-maine dau comanda...Deoarece a un dell inspirion 1501 pe care vreau sal vand sau sal amanetez....Sper sa iau pe el cel putin 500de lei....bani pe care ii voi investi im amplif.....Si mai am un iphone 3gs de care mam cam plictisit si creca il dau si pe asta (e un super tel dar nu ma ajuta cu nimic)....Idea e ca chiar am mare nevoie de ajutor si chiar daca o sa iau ceva bani pe ele ,nu vreau sa stric kiturile aiurea...Cu ele vreau sa "sonorizez"un bar crama in costinesti ,si pe aici sunt destui manelisti care vor muzica la maxim pe "haus si manea"(manelele chiar nu le suport) si vreau sa ma tina viitoarea statie....Iar pe kit dau pana in 70 de lei ...DIY200 ma atras destul de mult..Daca ar scoate el 150W8ohmi curati ar fi super!Iar boxe am de dat in ele...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări