Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A fost un vis frumos cu un STK(chinezesc desigur)

Postări Recomandate

Ehehe , mai am eu pana la PCB-uri...Creca o sa fac ceva pana in 400 de lei si dupa daca o sami scot ceva bani cu statia prin bar (cine vrea manea cu dedicatie plateste) :freaza: si dupa mai fac eu "upgade-uri", si vorba voastra sa nu ma arunc din prima la prea multi bani si dupa s-o dau zeama...Acum ramane sa vad daca fac traf din aparat de sudura :rade: sau daca nu sa imi scot goanga asta din cap....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 173
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ehehe , mai am eu pana la PCB-uri...Creca o sa fac ceva pana in 400 de lei(din kituri) si dupa daca o sami scot ceva bani cu statia prin bar (cine vrea manea cu dedicatie plateste) :freaza: si dupa mai fac eu "upgade-uri", si vorba voastra sa nu ma arunc din prima la prea multi bani si dupa s-o dau zeama...Acum ramane sa vad daca fac traf din aparat de sudura :rade: sau daca nu sa imi scot goanga asta din cap....

Link spre comentariu

Apropo ce boxe ai :nas: ?Pune un link sau o poza sa vedem ce si cum.

Orcum destul de mari ..Am 4 basi de 30cm(inalte si medi pe masura) da nu stiu cati wati au fiinca nu leam desfacut incinta, dar orcum boxele nus chinezesti sunt ceva mai vechi, cu sasiu gros de aluminiu turnat, iar magnetu are peste el o carcasa de aluminiu..(o pereche are cam 30de kg) ...iar pe incinta nu scrie nimic ca e facuta....si inca o pereche micuta de philips FW20woox 150w 4 ohmi...
Link spre comentariu

Alea de philips probabil au 15w iar alea mari numa' tu stii cum arata...Invata sa dai detalii mai bune despre un produs,lucru..etc.Alea mari probabil arata cam asa:

Posted Image

Alea mari arata destul e asemanator cu ale mele numai ca ale mele sunt ceva mai late...Iar philips-urile pe magneti din interior de la bas si inalte scrie 150w 4 ohmi si pe dinafara la fel....

Iar phips-urile sunt exact ca aici: http://iasi.olx.ro/sistem-audio-philips ... -271313769 numa ca nam combina....

Link spre comentariu

Revin deoarece am mare nevoie de ajutor ...Tocmai am vorbit cu cineva care imi poate face un traf si ma intrebat de cat imi trebuie exact si nu prea am stiut ce sa ii zic cu siguranta...Deci statia mea va avea 2 din aceste kituri :http://www.psc-audio.ro/catalog/product_info.php?cPath=151_72&products_id=335Si urmatoare punte redresoare si filtrare :http://www.psc-audio.ro/catalog/product_info.php?cPath=151_72&products_id=2048INTREBARE : 1.As putea sa alimentez chiturile cu 65v sau mai mult (cat)? 2.Cati V ar trebui sa scoata trafu pentru a avea la iesirea din punte 65V sau mai mult (cat)? 3.Ce amperaj ar trebuie sa aiba trafu pentru a folosi chiturile la capacitate maxima fara greturi ?Va rog mult sa ma ajutati deoarece pana miercuri va trebui sa termin statia... :cry:

Link spre comentariu

Kiturile din link, alimentate cu +/-55v (asta inseamna ca traful sa aibe 2x40Vca in secundar) scot 200W/4ohmi. Doua kituri vor consuma in jur de 680VA ceea ce inseamna ca secundarul trafului va trebui sa asigure minim 8,5A. Daca vrei ca tensiunea sa nu scada mult in sarccina (daca va scadea, etajul final NU va mai elibera 200W/4 ohmi deoarece va intra mai devreme in clipping) poti opta pentru un traf de 800VA cu 2x40Vca/10A, tinind cont ca din acel traf vei dori sa alimentezi si etaje de intrare, protectie, etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări