alex mm Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 ..... iata ,ca si de data asta ,si-a insusit munca mea cineva , a modificat pe ici pe colo si si-a scris numele cu copyright .... Sunt obisnuit deja , nu e prima data cand mi se intampla ...... Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Cam nasol sunt cam inevitabile intr-un fel Le vind de ca si cum ar fi facute de ei de la zero Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Din pacate asemenea neplaceri sunt uneori inevitabile, totusi cine a vizitat macar 1 data forumul asta stie ca doar 1 este alex mm, personal am toata stima pentru ceea ce faceti, PCB-urile Dvs sunt adevarate opere de arta si jur ca nu spun cuvinte mari Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Sunt de acord, se vede de la o posta ca sunt facute de alex mmomu' chiar are talent la asa ceva Link spre comentariu
Vizitator doktort34 Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Alex chiar ai talent la facut cablaje .Mam uitat la toate posturile tale de pe diyaudio .Ar fi bine sa pui cablajele si pe forum lear fi de ajutor si la altii.Succes Sarbatori fericite. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Din cate am citit eu pe diyaudio lazy cat asta care a facut amplifu s-a folosit de cablajul tau?Daca da cam nasol Probabil nu mai recunoaste Banuiesc ca te-a facut sa ii dai fisierele gerber Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Alex mm.Felicitari pentru PCB-urile tale. Le si realizezi practic? As fi interesat de doua placi pentru acest final. Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 ... multumesc de apreciere , dar nu am ,cum sa fac ,dublu placat cu treceri metalizate , doar la fabrica ...... Alex. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 De parca ar mai conta............noroc ca nu au copiat si etajul de intrare ! Copiatorii sunt doar entuziasti , nu profesionisti . Nu le functioneaza perfect copiatorul .......sau nu stiu ce sa copieze .Pana la urma , cartile din carti se scriu ! Conteaza doar filozofia care a stat in spatele unei nasterii unei scheme . Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Nasol! S-a inverzit domnu' Victor.Sper sa fie mai blajin.La mai mare si cele bune,Mircea. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Vreau sa ma apuc sa fac si eu de acest amplificator, am ales varianta mai simpla Inainte sa fac cablajul l-as ruga frumos pe alex mm cand are timp sa deseneze pe cablaj la intrare un condensator de 10uF si o bobina la iesire daca mai are desenul cablajului la aceasta varianta SSA BIGBT BASIC 1.1ALL.pdf Link spre comentariu
alex mm Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Maxente apuca-te si executa-l , eu zic ca poti sa pui in exterior atat condensatorul cat si bobina ....... Nu am timp acuma sa reproiectez cablajul , asta ar insemna un nou proiect din cauza dimensiunilor pieselor implicate . Ai tot sprijinul meu , fisiere de orice natura , mai putin .Lay . Sunt si eu curios sa stiu cum suna acest amplificator . Daca o sa ma apuc sa-l fac vreodata , o sa-l fac pe acesta ......http://i50.tinypic.com/j6h5qo.jpg. Numai bine Alex. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Atunci ramane asa, bobina o pun eu separat iar condensatorul ala nu il mai pun ca o sa ii fac un buffer in fata Chiar sunt curios cum o sa sune ca tot vad ca il lauda baietii pe diyaudio Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 (editat) M-am apucat sa simulez si eu amplifu asta si nu merge sa reglez biasul. Orice valori as alege la rezistentele din baza superdiodei, biasul ramane la zero. Aveti idee ce poate fi ? Am verificat schema de o mie de ori. Vgs la mosfeti am 500-700mV. E logic ca n-au cum sa se deschida la tensiunea asta... Editat Octombrie 5, 2017 de Dudikoff Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 R7 si R8, valori prea mici. Se pare ca este prea mic curentul in circuit dupa stabilizatorul serie si oricit ai deschide superdioda, o faci degeaba, nefiind potential de tensiune intre E si C la superdioda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum