Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Simplu Symetric cu reactie in curent

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator doktort34

Alex chiar ai talent la facut cablaje :da .Mam uitat la toate posturile tale de pe diyaudio .Ar fi bine sa pui cablajele si pe forum lear fi de ajutor si la altii.Succes Sarbatori fericite.

Link spre comentariu

De parca ar mai conta............noroc ca nu au copiat si etajul de intrare ! Copiatorii sunt doar entuziasti , nu profesionisti . Nu le functioneaza perfect copiatorul .......sau nu stiu ce sa copieze .Pana la urma , cartile din carti se scriu ! Conteaza doar filozofia care a stat in spatele unei nasterii unei scheme .

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Maxente apuca-te si executa-l , eu zic ca poti sa pui in exterior atat condensatorul cat si bobina ....... Nu am timp acuma sa reproiectez cablajul , asta ar insemna un nou proiect :da din cauza dimensiunilor pieselor implicate . Ai tot sprijinul meu , fisiere de orice natura , mai putin .Lay . Sunt si eu curios sa stiu cum suna acest amplificator .

Daca o sa ma apuc sa-l fac vreodata , o sa-l fac pe acesta ......http://i50.tinypic.com/j6h5qo.jpg.

Numai bine Alex.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

M-am apucat sa simulez si eu amplifu asta si nu merge sa reglez biasul. Orice valori as alege la rezistentele din baza superdiodei, biasul ramane la zero. Aveti idee ce poate fi ? Am verificat schema de o mie de ori.

Vgs la mosfeti am 500-700mV. E logic ca n-au cum sa se deschida la tensiunea asta...

post-175886-0-88416200-1507227400_thumb.png

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

R7 si R8, valori prea mici. Se pare ca este prea mic curentul in circuit dupa stabilizatorul serie si oricit ai deschide superdioda, o faci degeaba, nefiind potential de tensiune intre E si C la superdioda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări