Vizitator moga alexxx Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 Salut . Acum cateva zile am avut o oferta din partea cuiva sa iau 4 dif jensen . Acum intrebarea mea este : A mai lucrat cineva cu dif acestea ? puteti vedea dif jensen : http://www.audiovox.com/webapp/wcs/stor ... Id=&brand= . multunesc anticipat [/url] Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 ce model si ce pret poate sunt si alte difuzoare cu performante mai bune in banii astia Jensen este o firma care produce difuzoare pt chitara atentie pt ca ceea ce ti se ofera nu sunt produsele lor se pare ca este o alta companie care le foloseste numele (evident companie chineza) :smt003 eu , personal as fugi ca de dracu de ele . nu au parametrii t/s !! Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 Io am vazut ca imi da toti parametri ! si imi da o carticica cu modele de incinte de mai multe modele . io am primit oferta cu dif acela pe care scrie jensen pe membrana de spuma la 900.000 bucata Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 in cazul asta go for it Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Mai 2, 2006 Partajează Postat Mai 2, 2006 Salut ma intorc cu o intrebare f simpla . Cine a mai lucrat sau a cazut dif jensen in actiune . Dif de genu : Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Mai 2, 2006 Partajează Postat Mai 2, 2006 Dif jensen Link spre comentariu
Blak Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 e ceva de capul lui... amplificatoarele de la jensen sunt bune.... Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 fara parametrii TS nu poti sa stii mare lucru despre el.Eu nu m-as risca sa cumpar unul si apoi sa vad ca are parametrii amarati. Link spre comentariu
overdrive Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 Firma Jensen face acum difuzoarele in Italia din cite stiu eu si sint specializati pe difuzoare de PA si de chitara si nu pe astea de bum-bum sau poate si-au schimbat profilul ajutati de fratii nostrii din China. :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 Dif cu care am pus eu poza sunt dif de subwoofer la care primesti si parametri . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum