Vizitator rechinu Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 salutare , o intrebare am si eu : cum as putea sa-mi fac dintro tastatura cu fir o tastatura fara prin bluetooth ??? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Teoretic se poate, practic nu se merita. In principiu trebuie ca formatul PS2 sau USB, depinde ce tip de "fir" are tastatura, sa fie decodat in interiorul unui microcontroler. Acel microcontroler asambleaza datele intr-un format compatibil cu bluetooth si le trimite unui adaptor bluetooth. La celalalt capat, un microcontroler, conectat la un adaptor bluetooth, decodifica datele si le reasambleaza in format PS2 sau USB pe care le trimite calculatorului. Acest al doilea microcontroler poate fi inlocuit cu un program care sa foloseasca un adaptor bluetooth clasic, conectat la calculator, pentru a creea o tastatura virtuala. Toate aceste lucruri necesita cunostinte solide ale formatelor folosite de tastaturi, formatul bluetooth si programare. Cea mai simpla varianta este sa prelungesti firul la tastatura. Ceva de citit (Eng): http://www.leunig.de/_en/_pro/computer- ... le-faq.htm . Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 deci vei face o mare economie de timp si bani maiales bani daca iti cumperi una din magazin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum