Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare amplificator.

Vizitator malakay24

Postări Recomandate

Vizitator malakay24

Sal.Am schema urmatoare din care intentionez sa-mi fac un amplificator 2x400w.problema cu partea de alimentare.unde gasesc transformator 2x70v,punte redresoare ce condensatoare de filtraj sa folosesc etc....

Alta intrebare:ce tranzistori se pun pe radiator?eu vreau sa pun fiecare tranzistor pe radiator lui independent de celelalte.e vreo problema?

Schema:

http://postimage.org/image/yjm9coctp

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator malakay24

Nu prea am habar.daca vrei sa fii mai precis.nu am postat aici ca sa aibe cine sa rada de mine.daca vrei sa ma ajuti......................Piesele le am pe toate.chiar si de rezerva.imi lipseste partea de alimentare

Link spre comentariu

Lasand gluma la o parte trebuie sa ai cunostinte solide ca sa abordezi un astfel de amplificator. Iti va trebui un transformator cam de 1,5 kw, care va costa cel putin 500 lei. Si condensatorii de filtraj o sa fie destul de scumpi. Transformatorul poti sa-l faci la comanda la Petra Toroid.

Link spre comentariu
Vizitator malakay24

Banii nu sunt o problema.sunt incepator cu ambitii mari. :ciuda: sincer nici nam idee care e tranzistorul in montaj superdioda.????spunem ce-mi trebuie ptpartea de alimentare ca sa fac comanda.

Link spre comentariu

1.5KW doar pt un canal?

Pentru ambele canale. Apropo de linkul de mai sus, ai putea comanda de acolo 2 module (cam 500 lei modulul). Sunt de foarte buna calitate. Si primesti si asistenta din partea celui care le vinde, despre reglaje, montaj etc. Arunca o privire acolo si vezi cum stau lucrurile. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări