Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema pic16F628A Programarea merge, functionarea nu

Vizitator icra

Postări Recomandate

Vizitator icra

Am incercat sa fac o placa cu leduri care sa se aprinda cu ajutorul unui pic16F628A am facut programatorul, am facut placutza cu ledur,i am programat picul, am verificat, dar cand pun picul pe placuta cu leduri nu se intampla nimic.

IAta schema si .asm-ul

LIST	p=16F628		;tell assembler what chip we are using	include "P16F628.inc"		;include the defaults for the chip	__config 0x3D18			;sets the configuration settings 					;(oscillator type etc.)	org	0x0000			;org sets the origin, 0x0000 for the 16F628,					;this is where the program starts running		movlw	0x07	movwf	CMCON			;turn comparators off (make it like a 16F84)   	bsf 	STATUS,		RP0	;select bank 1   	movlw 	b'00000000'		;set PortB all outputs   	movwf 	TRISB	movwf	TRISA			;set PortA all outputs	bcf	STATUS,		RP0	;select bank 0Loop		movlw	0xff	movwf	PORTA			;set all bits on	movwf	PORTB	nop				;the nop's make up the time taken by the goto	nop				;giving a square wave output	movlw	0x00	movwf	PORTA	movwf	PORTB			;set all bits off	goto	Loop			;go back and do it again	end

Poate sa imi spuna cineva ce nu e bine?

MULTUMESC!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator icra

Am schimbat programul cu unul care face ledurile sa clipeasca in scarita merge numai daca tin degetul pe pinul 3 (soclu) sau orice alt obiect, iar ledul care ii corespunde pinului 10 nu se aprinde de nici o culoare (nu e ars, nu e nici o problema pe cablaj).Nu prea mai stiu ce sa fac.Rog ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări