Vizitator CjC Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Ziua buna ELFORUM,am si eu o problema cu o pereche de casti. Mi s-a rupt un cablu si as vrea sa-l lipesc,doar ca nu stiu cum. Deci,se da o pereche de casti cu microfon A4 Tech si o mufa jack de 3.5mm ca in poza de mai jos. Firele sunt pe 3 culori: rosu,albastru si argintiu. Va rog sa-mi spuneti cum sa le lipesc. (daca ati putea sa-mi dati niste exemple cu imagini). Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Mufa banuiesc ca nu este originala.In general castile cu microfon ori au mufa cu 4 segmente ori doua mufe.Sigur numai 3 fire are cablul de la casca?ca nu prea ai cum cu 3 fire sa ai R,L,Gnd si Mic. Link spre comentariu
costi002 Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 rosu si albatru pe conectorii din centru iar argintiu pe conectorul mare de tabla cu care se si prinde cablul Link spre comentariu
Vizitator CjC Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Mufa banuiesc ca nu este originala.In general castile cu microfon ori au mufa cu 4 segmente ori doua mufe.Sigur numai 3 fire are cablul de la casca?ca nu prea ai cum cu 3 fire sa ai R,L,Gnd si Mic.Mufa nu e originala. Microfonul are mufa separata. Asta e mufa de la casti. Si in cazul asta,da numai 3 fire are. Link spre comentariu
Vizitator CjC Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 rosu si albatru pe conectorii din centru iar argintiu pe conectorul mare de tabla cu care se si prinde cablulMerci Cristi pentru raspuns,o sa incerc imediat. Link spre comentariu
Vizitator CjC Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 rosu si albatru pe conectorii din centru iar argintiu pe conectorul mare de tabla cu care se si prinde cablulAm reusit. Multumesc. Link spre comentariu
costi002 Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Ai vazut ce simplu este, cand stii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum