Vizitator George21 Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Salut. Vreau sa pun 2 placi video in crossfire respectiv 2x HD4850 Gainward .. dar nu stiu daca se merita sau nu... adica nu inteleg ce face defapt crossfirerul, si nu stiu unde sa caut. Am intrebat pe cineva care s-ar pricepe la calculatoare si mi-a spus ca practic jumate din monitor il asigura o placa si cealalta jumate cealalta placa.. acum nu sunt prea increzator... se dubleaza memoria fiind ambele de 512? sau puterea procesorului grafic? Sper ca ati inteles ce am scris.. Si multumesc in avans Link spre comentariu
radu2000v Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 CrossFire este ptr. jocuri, daca ai nevoie ptr. alte aplicatii (decodare de ex.) placile nu se conecteaza intre ele. Se "insumeaza" puterea de calcul. Atentie la MB / OS sa recunoasca nr. de GPU-uri. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 12, 2011 Administratori Partajează Postat Decembrie 12, 2011 La calcul meu sunt in crossfire, din partea ta nu implica mare lucru, pe pui si softul se cupa de tot Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum