Vizitator DJ-60-LAN Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Am achizitionat aceste statii de curand si am si eu cateva intrebari pentru cei care se pricep ... incep cu Ericsson p202 care din cate am gasit pe net merge intre 66-88 mhz ..are 6 canale ..presupun ca sunt setate pe anumite frecvente...nu am receptionat nimic pe ele ... Intrebarea mea este : la ce folosea/foloseste statia asta ? are vreo valoare sau e doar sentimentala ? aceasta este : http://www.rigpix.com/protrx/ericsson_p202.htm iar a doua jucarie este :Multi-Band Compact Radio Receiver Model No. 877R ma intereseaza doar ce antena ar fi mai potrivita decat cea originala ? asta este : http://www.radiomuseum.org/r/swing_inte ... _877r.html multumesc anticipat Link spre comentariu
yo7lhe Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Au valoare doar pentru un colectionar. Parerea mea.Radiotelefonul Ericsson nu poate fi modificat lesne intr-o banda de frecvente utilizabila pentru amatori iar in banda in care functioneaza frecventele sunt platite. Din cate imi amintesc aveau canale alocate statiile meteo, DRTv, santierele ....Dar e putin probabil sa ai chiar frecventele lor pe statia ta.Despre receptor - daca are mufa de antena externa orice sarma degajata e mai buna decat antena interna. Link spre comentariu
Vizitator DJ-60-LAN Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 am vazut ca pe spate are notate 2 frecvente 154,425 si 154,326 .. sunt folosite la noi in tara sau pot sa o tin de bibelou ? Link spre comentariu
yo9how Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Sunt folosite, dar de diverse servicii care nu or sa fie foarte incantate atunci cand sunt deranjate sau altfel spus nu sunt frecvente publice; poti sa incerci sa vezi daca statiile pot fi trase in banda de radioamatori, dar acolo iar trebuie sa fii autorizat ca sa poti lucra.Frecventele care pot fi folosite in Romania fara nici un fel de autorizatie sunt 27Mhz si 446Mhz.Daca vrei doar sa asculti diverse chestii prin VHF, cauta un scaner si nu te mai complica cu acele statii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum